Simte răsfățul cu premiile Libresse

Campania "Simte răsfățul cu premiile Libresse" aduce o explozie de premii la Farmacia Familiei și Dita Hyperfarmacie!

În perioada 19 februarie - 18 aprilie 2024, Libresse aduce un val de surprize pentru clienții fideli și anume oportunitatea de a câștiga premii atractive, simplu și rapid. Participarea este la îndemâna oricui alege să cumpere două produse Libresse într-un singur bon fiscal, în intervalul menționat. Fie că optezi pentru aceeași variantă de produs sau pentru produse diferite din gama Libresse, te califici automat pentru a participa la tombola Libresse.

Procesul de înregistrare este la fel de simplu precum cumpărarea produselor. După achiziționarea celor două produse, clienții trebuie să completeze un formular special disponibil pe site-ul FF.

Cum găsești formularul?

În farmacie, găsești posterul cu codul QR ce direcționează către link-ul tombolei, facilitând accesul la înregistrare.

Participanții sunt în cursă pentru premii atrăgătoare ce sunt acordate la extrageri zilnice, săptămânale și lunare. Astfel, zilnic, un norocos va câștiga un set de produse Libresse pentru întregul an, oferindu-le posibilitatea de a experimenta diversitatea gamei (60 premii total). În plus, premiile săptămânale constau în vouchere FF în valoare de 1000 lei (9 premii total), iar extragerile lunare aduc șansa de a câștiga un Smartwatch Samsung Galaxy Watch5 40mm Silver (2 premii total), un gadget la modă și util în același timp.

Bonurile înregistrate trebuie păstrate până la finalul tombolei, iar câștigătorii vor fi contactați telefonic de către reprezentanții FF pentru a fi informați despre rezultate și procedura de ridicare a premiilor.

Astfel, fiecare client FF sau Dita Hyper Farmacie are șansa de a se bucura de rasfăț și de a fi răsplătit pentru achizițiile lor, făcând cumpărăturile o experiență mai plăcută și mai interesantă.

Pentru mai multe informații și pentru a participa, nu ezitați să citiți Regulamentul Campaniei sau să întrebați personalul din farmacie.

Simte răsfățul cu premiile Libresse și bucurățe de o primăvară plină de surprize!

LibresseTombola