Calculatoarele și numeroase alte tipuri de afișaje electronice devin tot mai mult o parte integrantă din viața noastră profesională și privată de zi cu zi. În prezent, ele joacă un rol dominant în aproape toate meseriile și profesiile. Numeroase persoane nu sunt încă conștiente de stresul și solicitarea la care acestea ne supun ochii.

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale lentilelor pentru calculator este reprezentată de blocarea luminii albastre. Datorită acestui lucru, ochii sunt protejaţi de emisiile ecranelor digitale.De asemenea, lentilele pentru calculator elimină reflexiile nedorite care contribuie la obosirea ochilor şi conferă un contrast optim în condiţiile de iluminare artificială.Ochelarii cu protecţie pentru calculator ajută la prevenirea simptomelor de oboseală şi a durerilor de ochi cauzate de expunerea îndelungată la lumina ecranelor digitale.

Este soluția optimă pentru un număr mare de utilizatori care intră în contact cu ecrane digitale pe tot parcursul zilei, inclusiv studenți, gameri, tineri profesioniști, personal de birou și copii. Pe lângă protecția ochilor, stratul protector oferă un contrast mai ridicat și o experiență de vedere mai relaxată.

Va propunem sa protejati ochii cu lentile - Zeiss DuraVision Blue Protect si Hoya BlueControl.

Consultație Medic Oftalmolog - Programează-te Acum