Fondată în 2005, FF este cea mai mare rețea națională de farmacii din Republica Moldova, cu peste 210 filiale deschise la nivel național și peste 1.000 de angajați, care furnizează produse și servicii de calitate superioară pentru cca 2 milioane de pacienți.

FF - un brand puternic, matur și apreciat de clienți, fapt confirmat de premiile obținute constant, an de an: “Mercuriul de Aur”, “Notorium”, “Brandul Anului”.

FF și-a clădit notorietatea și prestigiul de-a lungul timpului datorită standardelor înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, fiind modelul de referință în domeniul frumuseții și al sănătății, prima opțiune a clienților și partenerilor și angajatorul preferat de către profesioniști.

Prin slogan-ul “Cu grija pentru sănătatea familiei”, FF se identifică cu un “spațiu unde ești tratat cu grijă”, unde pacienții pot oricând să vină pentru sfaturi și soluții de sănătate – îngrijire și igienă pentru orice membru al familiei.

Ce ne recomandă?

 • 2 milioane de clienți fideli
 • Peste 1.000 de profesioniști
 • Gamă largă de produse, peste 50.000 de articole în sortiment
 • Farmacii cu program prelungit și non-stop
 • Cardul de fidelitate “Cardul Familiei”, ce oferă promoții în exclusivitate și reduceri pe loc, la orice achiziție
 • Implicare activă în proiecte de responsabilitate socială

Misiune: Misiunea FF este de a îmbunătăți calitatea vieții comunităților din țară prin furnizarea de servicii farmaceutice de înaltă calitate, consultanță profesională și soluții personalizate de sănătate, în concordanță cu cele mai riguroase standarde etice și profesionale. Ne străduim să devenim un punct de referință esențial pentru îngrijirea sănătății întregii familii, punând la dispoziție resursele necesare pentru promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Cu angajamentul nostru față de inovație, căutăm să dezvoltăm formate noi și inovatoare de farmacii care să aducă o experiență îmbunătățită clienților noștri.

Viziune: Viziunea noastră este să devenim partenerul preferat al fiecărei familii în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea, oferind servicii farmaceutice de încredere, inovatoare și accesibile. Dorim să devenim o rețea națională de farmacii recunoscută pentru angajamentul nostru față de comunitate, experiența în furnizarea de soluții personalizate și pentru contribuția noastră semnificativă la îmbunătățirea sănătății publice.

Valorile noastre:

 1. Grijă și Empatie: Suntem dedicați oferirii unui serviciu empatic și personalizat, manifestând grijă autentică pentru sănătatea fiecărui membru al familiei.
 2. Excelență Profesională: Ne angajăm să asigurăm servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cunoștințe științifice și competențe profesionale solide.
 3. Responsabilitate Comunitară: Suntem implicați activ în comunitatea noastră, oferind educație și servicii care să promoveze sănătatea familiei.
 4. Inovație și Adaptabilitate: Suntem în permanență în căutarea unor modalități noi și inovatoare de a răspunde nevoilor în schimbare ale pacienților noștri.
 5. Transparență și Integritate: Acționăm în mod etic și transparent, respectând standardele de încredere și integritate în toate interacțiunile noastre.
 6. Angajament față de Educație: Ne străduim să educăm comunitatea cu privire la sănătate și prevenție, contribuind la îmbunătățirea cunoștințelor și luarea deciziilor informate.
 7. Colaborare și Echipă: Lucrăm împreună ca o echipă unită, pentru a oferi cele mai bune soluții și rezultate pentru pacienți și comunitate.

Activități Sociale: FF își îndeplinește angajamentul față de comunitate prin organizarea de programe educative despre sănătate, sesiuni de consultanță gratuită, campanii de conștientizare și colaborare cu organizații locale pentru a sprijini nevoile medicale și sociale ale comunității. În plus, susținem inițiative de prevenție și îngrijire în rândul femeilor, copiilor și vârstnicilor, astfel încurajând o îngrijire holistică pentru întreaga familie.

Identitatea vizuală:

Logo-ul grafic al FF este o reprezentare simplă, dar puternică a identității și valorilor rețelei farmaceutice. În centrul logo-ului se află inițialele numelui companiei, "FF", care sunt separate de o linie îndrăzneață. Această linie reprezintă angajamentul companiei față de claritate și transparență în toate operațiunile sale.
În jurul inițialelor se află o formă circulară formată din două semicercuri în nuanțe de verde și albastru. Semicercul verde simbolizează creșterea, reînnoirea și sănătatea, în timp ce semicercul albastru reprezintă încrederea, stabilitatea și profesionalismul. Împreună, aceste două culori și forme evocă un sentiment de armonie, echilibru și vitalitate, reflectând dedicarea companiei de a oferi clienților săi servicii de înaltă calitate.
În ansamblu, logo-ul FF este o reprezentare dinamică și modernă a mărcii și misiunii companiei. Liniile sale curate, culorile îndrăznețe și simbolistica clară îl fac instantaneu recognoscibil și memorabil, în timp ce mesajul de transparență, încredere și îngrijire este transmis prin elementele sale vizuale.

Vă invităm pe canalul YouTube al Farmacia Familiei unde puteți găsi conținut video succint și foarte folositor.