Fondată în 2005, Farmacia Familiei este cea mai mare rețea națională de farmacii din Republica Moldova, cu peste 200 filiale deschise la nivel național și peste 1.000 de angajați, care furnizează produse și servicii de calitate superioară pentru cca 2 milioane de pacienți.

Farmacia Familiei - un brand puternic, matur și apreciat de clienți, fapt confirmat de premiile obținute constant, an de an: “Mercuriul de Aur”, “Notorium”, “Brandul Anului”.

Farmacia Familiei și-a clădit notorietatea și prestigiul de-a lungul timpului datorită standardelor înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, fiind modelul de referință în domeniul frumuseții și al sănătății, prima opțiune a clienților și partenerilor și angajatorul preferat de către profesioniști.

Prin slogan-ul “Cu grija pentru sănătatea familiei”, Farmacia Familiei se identifică cu un “spațiu unde ești tratat cu grijă”, unde pacienții pot oricând să vină pentru sfaturi și soluții de sănătate – îngrijire și igienă pentru orice membru al familiei.

Ce ne recomandă?

  • 2 milioane de clienți fideli
  • Peste 1.000 de profesioniști
  • Gamă largă de produse, peste 30.000 de articole în sortiment
  • Farmacii cu program prelungit și non-stop
  • Cardul de fidelitate “Cardul Familiei”, ce oferă promoții în exclusivitate și reduceri pe loc, la orice achiziție
  • Implicare activă în proiecte de responsabilitate socială

Vă invităm pe canalul YouTube al Farmacia Familiei unde puteți găsi conținut video succint și foarte folositor.