Mulți oameni petrec în medie 8 - 10 ore pe zi în fața unor ecrane digitale. Acest lucru poate cauza suprasolicitarea digitală a ochilor, cunoscută și sub denumirea de sindrom al privitului la calculator. Simptomele se pot resimți chiar și numai după două ore și pot include ochi iritați, vedere încețoșată și dureri de cap.

Oferim puterea de relaxare a lentilelor monofocale îmbunătățite, din a treia generație, concepute special pentru a ameliora suprasolicitarea digitală a ochilor. Este opțiunea ideală pentru clienții cu vârsta între 13 și 45 de ani care petrec două sau mai multe ore pe zi concentrați asupra ecranelor digitale. De asemenea, aceste lentile sunt benefice pentru persoanele care se concentrează asupra sarcinilor în plan apropiat.
Lentile digitale oferă focalizare robustă la distanță pentru utilizarea de zi cu zi și o „zonă de amplificare” în partea inferioară a lentilei, optimizată pentru modul în care pacienții își folosesc ochii în prezent. Zona de amplificare are o putere ușor crescută, care ajută mușchii ochiului să se relaxeze și să focalizeze mai ușor, îmbunătățind confortul vizual pe durata expunerii prelungite la ecrane digitale. (Hoya Sync lll, Zeiss Digital)

Consultație Medic Oftalmolog - Programează-te Acum