«Farmacia Familiei» SRL, în calitate de vânzător/producător de ochelari la comandă, acordă o garanție de 1 lună pentru ochelarii confectionati. Garanția se acordă de la data livrării produsului către cumpărător, în condițiile respectării instrucțiunilor de utilizare.
Garanția acordată prin Certificat se referă strict la produsul achiziționat. Certificatul acoperă garanția pentru prescripția optometrică făcută la medicul oftalmolog în «Farmacia Familiei» SRL. Cererile de soluționare a eventualelor neconformități vor fi adresate filialei «Farmacia Familiei» SRL unde a fost achiziționat/comandat produsul. Cumpărătorului i se garantează că produsul va fi reparat gratuit, în cazul defectării acestuia în condițiile normale de utilizare pe durata perioadei de garanție. La solicitarea acordării garanției, cumpărătorul este obligat că, împreună cu produsul defect, să prezinte în original: bonul fiscal pentru plata de avans și bonul fiscal de închidere comanda, Certificatul de garanție. Puteți solicita schimbarea ochelarilor de soare sau returnarea contravalorii acestora oricînd pe parcursul a 14 zile calendaristice de la data procurării, doar în condițiile normale de utilizare. În cazul ochelarilor de vedere, returnarea este posibilă doar pentru ramă, în condițiile normale de utilizare. Lentilele nu se înlocuiesc și nu se returnează contravaloarea. Produsele sau părțile defecte, înlocuite în garanție, devin proprietatea vânzătorului.

Garanția nu este valabilă în caz dacă:

Prescripția optometrică prezentată de client, in baza căreia a fost executata comanda, este obtinuta în alta companie/institutie decat «Farmacia Familiei» SRL. Vânzătorul nefiind în niciun fel răspunzător pentru corectitudinea datelor înscrise în prescripția optometrică;

Prescripția optometrică eliberata de catre medicul oftalmolog «Farmacia Familiei» SRL la clientului diagnosticat cu cataractă sau diabet (aceste maladii pot cauza schimbare rapida a dioptriei).

Intervențiile sau reparațiile executate asupra produsului de către firme și persoane, altele decât personalul calificat al «Farmacia Familiei».

Neconcordanță dintre produs și caracteristicile înscrise în Certificat, apărută după momemntul vânzării;

Defecte cum ar fi: zgârieturi, deformări, fisuri, distrugeri parțiale sau totale;

Defecte generate de nerespectarea de către client a condițiilor de manipulare, transport, păstrare, curățare și utilizare a produsului;

Defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibrațiilor,etc.;

Clientul nu prezintă toate documentele solicitate;

Schimbarea stării originale ale produsului.

Instrucțiuni de utilizare/manipulare/păstrare/transportare/curățare a ochelarilor de soare/de vedere: ochelarii nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deteriorarea lor (zgâriere, rupere, îndoire, sfărâmare, topire); privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive etc. Nu purtați ochelarii de soare pe cap, acordați o atenţie sporită în utilizarea şi manipularea ochelarilor ale căror lentile sunt fixate în montură cu şuruburi sau cu fir de nylon, aceştia fiind mai fragile, aveți grijă ca suprafaţa lentilelor ochelarilor să nu intre în contact cu suprafeţe dure, manevrați ochelarii cu ajutorul ambelor mâini. Păstraţi şi/sau transportaţi ochelarii numai în port ochelari adaptaţi mărimii acestora. Nu lăsaţi şi nu folosiţi ochelarii lângă surse de căldură, foc deschis sau alte zone cu temperaturi extreme cum ar fi: saună, uscătoare de par, aragaz etc. Nu lăsaţi ochelarii în interiorul autovehiculului pe timpul verii. Spălaţi ochelarii folosind doar detergenţi lichizi speciali sau apă şi săpun. Ştergeţi ochelarii numai cu un material de tip microfibră, recomandat de către personalul «Farmacia Familiei» sau cu şerveţele umede speciale. În timpul operaţiei de curăţare, să susţineţi ochelarii, cu fermitate, în zona punţii nazale. Nu folosiţi detergenţi agresivi, alcool, acetonă sau alte substanţe similare şi nici şerveţele de hârtie.

Consultație Medic Oftalmolog - Programează-te Acum