Sănătatea și familia sunt cele mai importante valori pentru fiecare dintre noi, de aceea am direcționat eforturile pentru ca să poți beneficia de reduceri la toată gama de produse. 

Ne dorim ca experiența ta de a face cumpărături în rețeaua Farmacia Familiei să fie și mai plăcută, iar cu CARDUL FAMILIEI ai posibilitatea să ții sub control cheltuielile.

Programul de fidelitate FAMILIA oferă Participanților săi următoarele beneficii:

1. Reducere de 10% - dermatocosmetice / produse cosmetice pentru maturi (inclusiv premium brand) și copii (inclusiv Chicco, Poma, alte).
2. Reducere de 10% - optica (accesorii optica, lentile, ochelari de soare, ochelari gata, excepție: manopera, produse premium de la următorii producători: Dita Eyewear Europe (brand DITA), Silhouette).

3. Reducere de 5% - suplimente alimentare, tehnică medicală (inclusiv inhalatoare, tonometre, alte), plante medicinale, ceaiuri, parafarmaceutice (inclusiv emplastre, teste sarcină, alte) cu exceptia tranzacțiilor care au ca obiect produsele cu preț impus (de ex. produse alimentare pentru copii).
4. Reducere de 2% - accesorii (inclusiv contraceptive, produse industriale, alte), produse alimentare (inclusiv apă potabilă, sare alimentară, alte), articole ortopedice, jucării, produse cosmetice (inclusive protecție solară, uleiuri și sare, alte), produse igienice (inclusiv servețele umede, scutece pentru maturi, alte), produse pentru copii (inclusiv scutece pentru copii, detergenți, alte).
5. Reducere de 1% - produse medicamentoase, parafarmaceutice și dispozitive medicale de uz extern, cu exceptia tranzacțiilor care au ca obiect produsele cu preț impus (produsele la care condițiile comerciale sau reglementările legislative nu permit acordarea de beneficii/reduceri).
6. Reduceri speciale acordate în baza cardurilor de fidelitate, în cadrul campaniilor organizate de Organizator, precum și reduceri speciale în rețeaua partenerilor, în funcție de parteneriatele încheiate de către organizator cu aceștia.

Mai mult, odată cu obținerea CARDULUI FAMILIEI primești:

Reducere CLINICA PEDIATRICA

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de 5% reducere la serviciile de consultanță a medicilor specialiști în cadrul clinicii.

Reducere Centru medical privat și maternitate EXTRAMED

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de 10% reducere la serviciile de consultanță a medicilor ginecologi în cadrul clinicii.

Reducere CLINICA SANTE

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de 12% reducere la analize de laborator din lista de servicii (diagnostic de laborator).

Reducerea nu se cumulează cu alte oferte Clinica Sante: pachete la preț promoțional, cardul de fidelitate Clinica Sante, ofertele lunare.

Reducere ALFA Diagnostica

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de 5% reducere la analize de laborator din listă (vezi lista).

Reducere Laboratorul Medical SYNEVO

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de:

10% reducere la analize medicale de laborator efectuate în R. Moldova;
7% reducerela analize medicale de laborator efectuate în România;
5% reducere la analize medicale de laborator efectuate în Germania;

(servicii diagnostic de laborator și prelevare a materialului biologic; pachete de analize medicale)

5% reducere la servicii specialiști (consultații medici) și investigații medicale (ECG, ș.a.) în Centrele Medicale MediPartner situate pe adresele: Chișinău, bd. Moscova 15/7; Chișinău, or. Codru, str. M. Eminescu 31; Cahul, str. Ștefan cel Mare 29/B.

Reducere Centru Medical HYPERMED

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de:

10% reducere la proceduri / tratamente de estetică medicală;
5% reducere la servicii specialiști (consultații medici).

Reducere Clinica FAMILIA

Deținătorii cardului Farmacia Familiei, beneficiază (la prezentarea cardului) de:

300 lei reducere - pachet nașterea naturală, cezariană, operațiile ginecologice;
500 lei reducere - pachet fertilizare invitro;
100 lei reducere - histeroscopie;
50 lei reducere - montare/extragere sterilet, consultația primară;

*Informații referitoare la funcționarea programului de fidelitate și folosirea CARDUL FAMILIEI poți obține apelând la InfoLine la numărul de telefon 022 780 780.

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI DE FIDELITATE “FAMILIA”