Lentilele monofocale – cele mai des utilizate lentile de ochelari.

Perfecte pentru prima dumneavoastră pereche de ochelari, pentru ochelari pentru copii sau ochelari standard de zi cu zi: lentilele monofocale sunt utilizate pentru vederea la distanță sau pentru citit - cele mai frecvente motive pentru care oamenii poartă ochelari. Lentilele monofocale pot fi ajustate de către un optician pentru a răspunde în întregime cerințelor de vedere și obiceiurilor la citit ale purtătorului de ochelari. Cu o precizie fără compromis - indiferent dacă sunt lentile de citit sau pentru distanță, garantând o toleranță excelentă a purtătorului și o perioadă de acomodare scurtă.

Indiferent dacă sunt realizate din plastic sau sticlă: metodele de producție de ultimă generație permit crearea unor lentile incredibil de subțiri și ușoare, chiar și în cazul prescripțiilor cu dioptrii mari sau a deficiențelor de vedere speciale. Nici nu vă veți da seama că purtați acești campioni ai categoriei ușoare.

Lentilele monofocale pot fi produse și pentru purtătorii de ochelari cu dioptrii mari sau pentru cei cu deficiențe de vedere speciale, fiind estetice și excepțional de aplatizate. Curburile vizibile ale lentilelor - care sunt cauza efectului tipic de „ochi de insectă” sau de mărire al ochiului - sunt evitate în întregime sau cel puțin reduse la minim. În acest mod, ochii purtătorului își păstrează aspectul natural, nefiind nici măriți, nici micșorați.

Optica Familiei ofera o gama larga de lentile monofocale de la producatori Hoya si Zeiss.

Consultație Medic Oftalmolog - Programează-te Acum