Ochelarii dumneavoastră de soare trebuie să se adapteze în mod optim nevoilor dumneavoastră vizuale, formei feței și stilului dumneavoastră de viață - întocmai precum ochelarii dumneavoastră de zi cu zi.

Criteriul de calitate important pentru o pereche bună de ochelari de soare este protecția 100% împotriva radiațiilor UVA și UVB și intensitate adecvată a culorii în intervalul 20-80%.

Gama de culori disponibile este variată. Pentru a vă asigura că lentilele și ramele ochelarilor de soare se potrivesc înfățișării dumneavoastră, vă oferim o gamă largă de culori omogene, nuanțe în degrade și versiuni bicolore din care puteți alege. Astfel, puteți opta pentru lentile în culorile tradiționale maro, verde sau gri sau în altă culoare dorită - orice vi se potrivește mai bine stilului dumneavoastră personal și ținutei preferate.

Puteți alege dintr-un număr nelimitat de culori, nuanțe și versiuni - dar care caracteristici sunt potrivite pentru dumneavoastră? Aceasta este o decizie foarte personală. Culorile nu numai că determină aspectul ochelarilor dumneavoastră, dar au și un efect considerabil asupra modului în care gândiți și vă simțiți.

Dupa cerintele dumnevostra putem sa va propunem cele mai performante lentile de soare de la producator japonez Hoya sau german Zeiss.

Consultație Medic Oftalmolog - Programează-te Acum