Împreună putem face lumea mai bună: Rezumatul anului 2023

Anul acesta a fost un an de succes pentru Farmacia Familiei, iar rezultatele vorbesc de la sine. Ne-am ridicat la înălțimea standardelor noastre și am fost recunoscuți nu doar la nivel național, ci și internațional. Suntem mândri să împărtășim cu voi câteva dintre momentele noastre remarcabile.

Să începem cu premii naționale, inclusiv Marca Comercială a Anului în domeniul Farmaceutic, Liderul Anului, Aprecierea Consumatorului și multe altele. Suntem onorați să fim recunoscuți pentru excelența noastră în șapte categorii distincte.

Dar nu ne-am oprit aici. Am fost onorați și cu 2 premii internaționale remarcabile: Pharmacy Chain of the Year 2023 la Euroasian Pharma Awards și Quality Achievements Award 2023 de către The European Society for Quality Research.

În plus, am câștigat două concursuri naționale importante - Marcă Recunoscută și Marca Comercială în Domeniul Farmaceutic. Municipiul Chișinău ne-a distins pentru "Excelență în Manifestarea Responsabilității Sociale Corporative în Situații de Urgență în Sănătate"Succesul nostru este o mărturie a eforturilor depuse în a fi lideri în industrie.

Proiectele noastre sociale au avut un impact semnificativ în comunitate. De la testarea gratuită a alunițelor, vederii și glicemiei, până la campanii de promovare a sănătății femeii și distribuția gratuită a testelor HIV prin campania Just Test - am atins inimi și am făcut o diferență reală în viețile a mii de oameni.

Farmacia Familiei a fost prezentă la evenimente majore, de la ExpoBeauty la KidsExpo și Moldmedizin. Am alergat pentru copii la Run for Children și la Marathon 2023 pentru susținerea și promovarea modul sănătos de viață.

Am susținut Centrul Sportiv de pregătire a Loturilor Naționale Olimpice, Campionatul Republicii Moldova la Volei la Plajă 2023 și Mini Volley Fest. Am fost Sponsor General și am asigurat cu toate necesare pentru sănătate și îngrijire proiectul MyEverest și contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos.

Nu uităm nici de partea noastră umanitară. Am făcut donații de manuale pentru Biblioteca Centrului de Excelență în Medicină și Farmacie 'Raisa Pacalo', am susținut evenimentul 'Frumusețe Fără Limite' și am făcut donație pentru Centrul de reabilitare și sprijin pentru copii și tineret cu handicap din Strășeni.

La Farmacia Familiei, angajamentul nostru depășește granițele afacerii - este o promisiune de a îmbunătăți viețile, o comunitate ca o familie. Mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie extraordinară.