Noile lentile și accesorii Bausch+Lomb, acum în Farmacia Familiei!

1. PureVision 2HD

Lentile de contact ce iti ofera bucuria de a privi lumea in HD.
Vrei sa te bucuri de o vedere incredibil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza? Lentilele de contact PureVision 2HD sunt create sa reduca halourile si reflexiile deranjante in timp ce iti asigura sanatatea oculara si confortul de care ai nevoie.

Vedere incredibil de clara
• Lentilele PureVision 2HD sunt create cu High DefinitionTM Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederiea neclare si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba (de ex. la condus noaptea, la cinema etc).
• 77% dintre purtatori confirma faptul ca lentilele de contact PureVision 2HD reduc halourile si reflexiile deranjante in special in lumina difuza.

Confort exceptional la purtare
• Lentilele PureVision 2HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat.
• In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, te bucuri acum de un confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii.
• 2 din 3 purtatori afirma ca lentilele PureVision 2HD sunt atat de confortabile, de parca nu ar avea lentile pe ochi.

Ochi sanatosi care respira
• Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision 2HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor tai, oferind o senzatie atat de naturala incat uiti ca porti lentile de contact.
• 79% dintre purtatori sunt de acord ca lentilele PureVision 2HD le mentin ochii limpezi si stralucitori.

2. PureVision 2HD pentru Astigmatism

Vedere incredibil de clara cu High Definition™ Optics
• Reduce halourile si reflexiile orbitoare ca tu sa te poti bucura de o vedere impecabil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza
• Tehnologia conceputa special pentru pacientii cu astigmatism, corecteaza atat aberatiile sferice cat si astigmatismul secundar

Stabilitate rotationala excelenta
• Asigura o vedere clara si stabila in mod constant pe toata durata purtarii
• Reduce senzatia de incetosare si vederea neclara asociate cu schimbarea brusca a privirii

Confort maxim cu ComfortMoist™
O tehnologie unica constand in doua inovatii:
• Design subtiat al lentilei ce iti ofera o senzatie uimitor de naturala asigurand un confort sustinut zi de zi
• Solutie intens hidratanta in blister ce iti ofera un confort sporit din momentul aplicarii

Sanatate oculara
• Fluxul optim de oxigen ce patrunde prin materialul lentilei asigura sanatate si confort ochilor tai, lentilele PureVision 2 for Astigmatism cu High Definition Optics putand fi purtate in mod flexibil cu inlocuire la o luna.



3. PureVision 2HD pentru Prezbiopie

Un nou inceput la 40 de ani!
Dupa 40 de ani, cand ochii incep sa ceara ajutor, portul ochelarilor pentru vederea la aproape nu mai este o necesitate! Cu lentilele de contact PureVision 2HD pentru Prezbiopie beneficiezi de o vedere clara fara niciun efort, fara niciun compromis.

Noua generatie cu Design 3 Zone Progresive™ asigura o vedere clara zi de zi.
Lentilele PureVision 2HD pentru Prezbiopie sunt potrivite stilului tau de viata, asigurand o vedere mai buna, fara a compromite vederea la distanta.

Confortabile de la primul clipit cu ComfortMoist™
Marginile subtiri si rotunjite permit o interactiune fina intre pleoapa si lentila.
Lentilele de contact PureVision 2HD pentru Prezbiopie , o noua generatie cu un design inovativ iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta - aproape, intermediar si la distanta.

4. Biotrue ONEday

Ochiul uman este un organ uimitor. Ochii nostri ne permit sa ne bucuram de frumusetea lumii inconjuratoare, in timp ce ei se curata, se hidrateaza si isi mentin singuri sanatatea.
Lentilele Biotrue ONEday sunt o noua generatie de lentile de contact de unica folosinta, inspirate din fiziologia ochilor tai, pentru a-ti oferi o vedere incredibil de confortabila, pe tot parcursul zilei.

HyperGel™ - un material revolutionar inspirat din fiziologia ochilor tai:
- Acelasi continut de apa ca al ochiului, pentru un confort exceptional.
- Suprafata exterioara conceputa pentru a functiona ca lacrimile sanatoase.

High Definition™ Optics - pentru o vedere incredibil de clara, chiar si in lumina difuza.

Protectie UV - pentru a-ti proteja ochii, impreuna cu ochelarii de soare.

5. SofLens Daily Disposable

Hidrateaza-ti ochii cu lentile noi – in fiecare zi
Lentilele Bausch + Lomb SofLens daily disposable sunt lentile de unica folosinta pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, oferind o vedere impecabil de clara chiar si in conditii de lumina difuza. In plus, ofera un confort maxim pe durata intregii zile, precum si o manipulare usoara.
Incepeti fiecare zi cu o pereche noua, fara a fi nevoie de curatare zilnica, depozitare sau intretinere!

6. SofLens Daily Disposable Toric

Lentilele de unica folosinta Bausch + Lomb SofLens daily disposable Toric create pentru pacientii cu astigmatism, sunt concepute special sa se adapteze formei unice a corneei oferind o vedere stabila si impecabil de clara.
SofLens daily disposable Toric sunt singurele lentile de unica folosinta ce imbina cel mai apreciat design toric din lume - Lo-Torque™ cu designul asferic High DefinitionTM Optics pentru controlul aberatiilor sferice.

7. SofLens 59

Lentilele de contact Bausch + Lomb SofLens 59 asigura o vedere clara combinata cu confortul zilnic sustinut, pe care il doresti.
Lentilele SofLens 59 sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, care combina o performanta excelenta , confort si acuitate vizuala, oferind o purtare zilnica confortabila, cu inlocuire la o luna de zile.

8. SofLens Toric

Lentilele de contact Bausch + Lomb SofLens Toric sunt lentile cu inlocuire lunara, concepute pentru persoanele cu astigmatism.
Design-ul patentat Lo-Torque® pastreaza lentilele SofLens Toric exceptional de stabile de-a lungul perioadei de purtare, iar optica avansata corecteaza astigmatismul prin refocalizarea luminii intr-un singur punct, pentru o vedere impecabil de clara.
Lentilele de contact SofLens Toric au un design unic care este foarte usor de purtat. Acest design ofera o vedere clara si un confort exceptional corespunzator fiecarui tip de lentila. Dupa doua o luna de zile, pur si simplu arunca lentilele vechi si poti incepe sa folosesti o pereche noua.

9. SofLens Natural Colors

Fii altfel! Oricand.
Lentilele de contact cosmetice Bausch + Lomb SofLens Natural Colors iti schimba in mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem exclusiv de imprimare, pentru a asigura o culoare naturala, in 10 nuante extraordinare, special pentru ochii inchisi la culoare. Aceste lentile sunt disponibile si in varianta cu dioptrii.
Schimba-ti infatisarea si fii remarcata in orice moment, pentru ca SofLens Natural Colors sunt lentilele care te fac sa te simti unica in orice ocazie!

10. Biotrue

O inovatie in domeniul ingrijirii oculare inspirata chiar din ochii tai!
Atunci cand porti lentile de contact, viata de zi cu zi poate fi dura pentru ochii tai. Intr-o lume cu mai putine ore de somn si mai mult timp petrecut in fata calculatorului, este dificil sa-ti mentii ochii relaxati si hidratati, mai ales daca porti lentile de contact. Biotrue face purtarea lentilelor mai usoara pentru ochi, deoarece actioneaza in armonie cu ochii tai.
Formula Biotrue depaseste limitele intretinerii clasice a lentilelor de contact, fiind prima solutie multifunctionala ce combina elemente de inovatie bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare:
- Contine un lubrifiant ce se regaseste natural si in ochii tai
- Are ph-ul egal cu cel lacrimilor sanatoase
- Mentine active anumite proteine benefice din lacrimile tale
Biotrue actioneaza asemenea ochilor tai pentru a le oferi sanatatea si confortul de care au nevoie pe toata durata purtarii lentilelor de contact.

11. Biotrue Drops

Inspirat de natură, funcţioneazăîn armonie ochii tăi.
Biotrue Drops hidratează rapid și în mod natural suprafața oculară pentru a ameliora simptomele de ochi uscat, cum ar fi senzația de uscăciune, iritare sau ochi obosiți, senzație de corp străin sau ochi care lăcrimează excesiv.

Biotrue® Drops înglobează un lubrifiant natural - acidul hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu 0.24%) care se găsește în structura ochiului uman sănătos și a filmului lacrimal.

Compatibil cu toate tipurile de lentile de contact moi, Biotrue Drops îmbunătățește vizibil confortul purtării acestora, pe tot parcursul zilei.
Prin sistemul inovator multidoză fără conservant (PFMD) Biotrue Drops oferă toate avantajele unei soluții fără conservant într-un flacon multidoză.


12. ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta astfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.
Solutia multifunctionala ReNu MultiPlus contine Hydranate®, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de solutie – ReNu MultiPlus.

15. ReNu MultiPlus Lubricating and Rewetting Drops

Picaturile oculare lubrifiante ReNu Drops hidrateaza lentilele si impiedica formarea depunerilor, pentru un confort sustinut la purtare. Se recomanda pentru orice tip de lentile de contact moi din hidrogel si silicon-hidrogel.

Bio trueLentileLentile de contactOpticaPrezbiopieSoftlens