Cosmetice Alkmene cu ulei de arbore de ceai - îngrijire eficientă pentru pielea sensibilă și problematică

Uleiul de arbore de ceai este folosit din timpuri stravechi ca medicament. Având un efect revigorant, este renumit și pentru proprietățile sale antibacteriene, ceea ce-l recomandă în caz de acnee. Proprietățile uleiului de arbore de ceai sunt:

  • antibacterian potent
  • dezinfectant
  • antiseptic
  • antifungic
  • purifiant
  • revigorant

Toate produsele Alkmene conțin ulei de arbore de ceai autentic australian de calitate farmaceutică. Nu conține parabeni, silicon, produse petroliere.

Alkmene Gel-corector local cu ulei de arbore de ceai 15ml.

Îngrijire eficientă locală pentru puncte negre si pustule. Uleiul de arbore de ceai și ingredientul special anti-spot “Cutipure CPR" acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor și cicatricilor postacneice. Acționează delicat, nu provoacă arsuri.
Mod de utilizare: Gelul-corector se aplică direct pe imperfecțiune de 3-4 ori pe zi și se lasă să acționeze.
Ambalat în tub cu un vârf de silicon extra-subțire pentru aplicarea direcționată și igienică chiar pe zona dorită a pielii.

Alkmene Gel de curățare cu ulei de arbore de ceai 150ml



Curăță blând pielea feței, fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritarea, oferind acțiuni preventive, precum și stinge inflamațiile existente. Perfect pentru demachiere. Îmbunătățește aspectul pielii.
Flacon cu dozator pentru utilizarea comodă și igienică.

Alkmene Loțiune tonică cu ulei de arbore de ceai 150ml


Formula ultra-ușoară curăță blând și tonifică pielea sensibilă și cu impuritați. Reduce inflamația și previne apariția acneei. Tonicul are un efect astringent datorită extractului de hamamelis, îmbunătățește semnificativ starea și aspectul pielii.

Flaconul cu pompă face utilizarea mai comodă și economă.
Alkmene Cremă pentru față cu ulei de arbore de ceai 50ml

Această cremă non-grasă hidratează pielea, se absoarbe rapid, fără a lăsa luciu.
Uleiul microincapsulat de arbore de ceai pătrunde în straturile profunde ale pielii, calmează eficient inflamația și previne acneea. Datorită conținutului de extract de hamamelis are efect astringent, strânge porii. Vitamina B5 menține nivelul de hidratare natural al pielii.
Flacon cu dozator pentru utilizare comodă și sigură. Sistemul său airless previne orice contact între cremă și mediul înconjurător împiedicând oxidarea și denaturarea produsului.

Alkmene Masca pentru ten problematic și sensibil cu ulei de Arbore de ceai 2x8ml

 

Masca cu propietăți antibacteriene luptă eficient impotriva coșurilor si punctelor negre.Ulei de arbore de ceai cu acțiune antibacterială calmează și reduce inflamațiile.Argila albă (caolin) curăță, ajută la eliminarea impurităților și îmbunătățește condiția pielii . Măscuța curăță porii pielii, reglează apariția si producția de sebum, asigurând astfel un ten neted.
à Mod de utilizare: Se aplică pe față evitând zona ochilor, după 10-15 minute se clătește
fața cu apă călduțâ.

Fabricat în Germania.Produse de calitate:

  • Efectul farmaceutic a produselor prin utilizarea uleiului de arbore de ceai de calitazte farmaceutică în combinație cu proprietățile nutritive ale produselor cosmetice moderne
  • Fără parabeni
  • Fără silicon
  • Fără produse petroliere
  • Vegan

Toată gama Alkmene o găsiți în rețeaua Farmacia Familiei.

AcneeAlkmeneCeaiCosmeticăDermatocosmeticaGel curatareLotiune tonicaPoriTen problematic