Farmacia Familiei a obținut Premiul Internațional pentru excelență în domeniul calității

Farmacia Familiei, câștigătoarea Premiului Internațional al Societății Europene pentru Cercetarea Calității (ESQR), pentru excelență în domeniul calității.

În 10 decembrie 2023, Dubai a găzduit Convenția Societății Europene pentru Cercetarea Calității, unde profesioniști și lideri de afaceri din întreaga lume s-au reunit pentru a recunoaște excelența și succesul în domeniul calității. Această distincție recunoaște și evidențiază cele mai bune practici, angajamentul față de cultura calității și realizările companiilor din întreaga lume.

Câștigătorii premiilor au demonstrat modelul EQSR de performanță a calității, care permite:

- creșterea eficienței în utilizarea resurselor disponibile pentru a spori satisfacția clienților și a îmbunătăți loialitatea acestora;

- creșterea motivării și implicării angajaților în îmbunătățirea continuă a standartelor de deservire;

- optimizarea și automatizarea activităților de control al calității și managementului riscurilor.

“Suntem mândri de această realizare a Farmaciei Familiei, care se adaugă la lista de premii succesive pe care le-a obținut în acest an. Farmacia Familiei a fost și este o companie de top din domeniul retailului farmaceutic din Republica Moldova, care tinde constant să atingă excelența în calitatea produselor și serviciilor, în practicile de responsabilitate socială corporativă și de îmbunătățire a satisfacției clienților”, a declarat Tatiana Coinac, Directorul Comercial și Dezvoltare Afacere, Farmacia Familiei.

Prin câștigarea acestui premiu, Farmacia Familei confirmă poziția de lider pe piața retailului farmaceutic din Republica Moldova, susținută de o echipă profesionistă care răspunde rapid nevoilor în schimbare ale clienților dar și tendințelor din domeniul ocrotirii sănătății.

Citește și „Farmacia Familiei” - câștigătoarea trofeului Notorium Trademark Awards 2023!

Global Pharmaceutical Leaders' Club a desemnat Farmacia Familiei - Rețeaua de farmacii a anului 2023