SĂNĂTATEA FEMEII - proiect social WHITE ROSE

Într-un efort unitar de a promova sănătatea femeii, Farmacia Familiei și Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo organizează în premieră un proiect social: White Rose.

Acest proiect aduce în prim-plan preocupările esențiale legate de sănătatea femeii, întruchipate în simbolul purității și inocenței, emblema sănătății femeii - trandafirul alb. Cu ocazia desfășurării expoziției MoldMedizin & MoldDent, simbolul White Rose devine reperul atenției acordate sănătății și frumuseții femeii.

Proiectul își propune să transmită un mesaj puternic: fiecare femeie merită îngrijire deplină, atenție medicală adecvată și informații relevante pentru a-și menține sănătatea în cea mai bună formă.

Te invităm să fii parte a mișcării White Rose, urmând pașii de mai jos:

  1. Captează momentul într-o poză sau într-un video-reels cu trandafirul alb primit ca un dar;
  2. Transmite mai departe această poveste celor ce te urmăresc pe Instagram și Facebook, dezvăluind cum îngrijești de bunăstarea ta interioară și exterioară. Fie că este vorba de meditație, yoga, o alimentație echilibrată, activitate fizică sau consulturi medicale regulate, fiecare pas contează;
  3. Împărtășește (etichetează) această experiență cu @farmaciafamiliei și @cie_moldexpo;
  4. Vino să participi pe 14 septembrie 2023, ora 11:00, la evenimentul de deschidere oficială a expoziției Moldmedizin & Molddent. Aici, înconjurate de frumusețea și puterea femeilor de succes, vom aduce în prim-plan promovarea sănătății femeii, un obiectiv nobil al proiectului social White Rose.

Împreună, vom participa într-un flashmob pregătit cu drag de organizatori și vom împărtăși gânduri prețioase în interviuri cu reprezentanții mass-media. În plus, atât tu, cât și cei care te urmăresc, veți avea ocazia să beneficiați de o evaluare gratuită a stării voastre generale de sănătate.

SĂNĂTATEA ESTE DECIZIA TA!

14 - 17 septembrie

C.I.E Moldexpo SA, pavilionul central,   pavilionul nr.2 și spațiile exterioare

14-16 septembrie: 10:00-18:00

17 septembrie: 10:00-16:00