Global Pharmaceutical Leaders' Club a desemnat Farmacia Familiei - Rețeaua de farmacii a anului 2023

Cel de-al IV-lea Summit Farmaceutic Eurasiatic 2023 a avut loc la Samarkand. Pe parcursul a trei zile, liderii și profesioniștii din industria farmaceutică au discutat despre tendințele de dezvoltare a industriei în Europa de Est, Asia Centrală și Caucaz. Forumul a fost organizat de Global Pharmaceutical Leaders' Club.

Ceremonia de decernare a premiilor Eurasian Pharma Awards a fost punctul culminant al Summitului.

Un moment deosebit de mândrie a fost desemnarea companiei din Republica Moldova - Farmacia Familiei drept "Rețeaua de farmacii a anului 2023", premiul fiind acordat de către un juriu internațional. Cu o prezență fermă pe piața farmaceutică și un angajament profund față de îngrijirea pacienților, Farmacia Familiei a demonstrat în mod clar standarde ridicate de calitate și etică în domeniu.

Această recunoaștere a Farmaciei Familiei reprezintă o mărturie a dedicării constante pentru a aduce servicii farmaceutice de top în Republica Moldova și a contribuției semnificative la creșterea calității acestor servicii. Premiul "Rețeaua de farmacii a anului" acordat Farmaciei Familiei este un tribut binemeritat și consolidează poziția de lider în industria farmaceutică regională.

Summitul Eurasian Pharma 2023 și Ceremonia de decernare a premiilor internaționale Eurasian Pharma Awards au evidențiat, încă o dată, importanța colaborării și a inovației în domeniul sănătății și au subliniat contribuțiile semnificative ale companiilor de top la îmbunătățirea calității vieții și a îngrijirii pacienților în întreaga regiune.

Acest premiu consolidează poziția Republicii Moldova în industria farmaceutică regională, inclusiv și datorită eforturilor autorităților de a alinia legislația la standardele europene și de a implementa reforme semnificative în domeniul sănătății și farmaceutic. Astfel, Republica Moldova devine un jucător important în sectorul farmaceutic din Europa de Est și poate beneficia de acest statut pentru a dezvolta parteneriate cu companii farmaceutice internaționale, a promova inovația în industria farmaceutică și de a atrage investiții străine pentru dezvoltatarea economică a țării.

Totodată, grație recunoașterii internaționale și a calității ridicate a retail-ului farmaceutic, Republica Moldova, poate deveni mai interesantă pentru top producători farmaceutici mondiali care, în prezent, nu sunt prezenți pe piața locală. Aceasta poate duce la creșterea competiției și la diversificarea ofertei de produse farmaceutice disponibile pentru consumatori.