Lentile ZEISS - soluția pentru îngrijirea ochilor în timpul utilizării dispozitivelor digitale

Telefoane inteligente, tablete și laptop-uri, au devenit o parte din viața de zi cu zi cu un număr extrem de mare de utilizatori de la mic la mare. Utilizarea frecventă a dispozitivelor digitale reprezintă o provocare pentru ochiul uman.

În momentul în care lucrezi la calculator, folosești telefonul sau ai alte activități precum lucrul la tabletă sau televizor ești tentat să privești fix, ceea ce va scădea numărul de clipiri provocând următoarele simptome:

- Senzația de nisip sub pleoape,
- Senzația de ochi grei,
- Dublări ale imaginii,
- Mâncărimi ale globului ocular,
- Apariția miopiei.

Fie că sunteți sau nu purtători de ochelari de vedere, simptomele care apar frecvent la utilizatorii de calculator sunt:

- durerile de cap,
- dureri ale ochilor,
- vedere neclară sau încețoșată,
- ochi uscați și roșii,
- pete colorate ce apar pe globul ocular,
- senzația de greață.

Optica Familiei, are soluția potrivită pentru îngrijirea ochilor tăi în timpul utilizării dispozitivelor – lentile pentru dispozitive digitale ZEISS BLUE PROTECT, acum cu o REDUCERE de 20%*

Beneficiile purtătorului

- Ajută ochiul să focalizeze mai ușor.
- Vedere fără stres și oboseală pe parcursul întregii zile.
- Adaptare ușoară pentru ochii nefamiliarizați.
- Pentru utilizare universală - de dimineața și până seara.

Folosind lentilele cu antireflex, o parte dintre radiațiile ultraviolete ale luminii solare, dar și luminile, și reflexiile monitorului vor fi absorbite de lentile.

Ochelarii de protecție pentru calculator cu lentile Zeiss Blue Protect te vor ajuta să-ți îmbunătățești vederea și să o menții în parametrii normali, eliminând stările de oboseală cât și simptomele enumerate mai sus.

Programează-te acum la medicul oftalmolog și trăiește momentul în care ochii tăi se relaxează iar viața ta se modernizează, reducând gradul simptomelor stresului sau oboselii vizuale cu Lentilele Digitale ZEISS de la Optica Familiei.

*detalii promoție în filialele Farmacia Familiei sau la telefon: 061 047 047

Lentile digitaleLentile zeissOptica familieiProtectie digitala