Pentru că frumusețea vine din interior și nu în sensul figurat, recomandăm un produs complet dedicat femeii

Chiar dacă un fond de ten sau un fard pot ajuta o femeie să arate mai bine, unele dintre dintre cele mai bune soluții pentru menținerea de lungă durată a frumuseții se găsesc în farmacii.

Toamnă pielea, părul și unghiile suferă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, schimbărilor de temperatură și micșorării duratei zilei. Acestea au influență negativa asupra frumuseței exterioare, care este indispensabil legată de echilibrul hormonal și enzimatic, de posibilitatea furnizării de către organele interne parului, unghiilor și pielii a micro și macronutrienților necesari pentru refacere, regenerare și susținere a frumuseții. Pielea (fiind și oglinda stării generale a organismului), părul și unghiile fiind „elemente” care cresc și regenerează cel mai rapid în organism au nevoie de un suport constant de micro și macronutrienți pentru un aspect sănătos.

Lista componentelor care sunt indispensabile pentru o piele catifelată și hidratată și un păr lucios și sănătos:

 • Vitamina C - un puternic antioxidant și o componentă importantă care participă la producerea colagenului în organism, a fibrelor de keratină, sporește elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. Deficitul de vitamina C provoacă hiperkeratoză foliculară – părul devine foarte aspru, vaporos și predestinat spre ondulare.
 • Zincul pe lângă rolul important asupra sistemului imun, acesta este indispensabil pentru piele. Este prevalent în epidermă (stratul superior al pielii) și joacă un rol important în regenerarea și protecția ei. Deficitul de zinc poate cauza căderea intensificată a părului, iar firele devin subțiri și își pierd din pigmentul de culoare.
 • Vitaminele grupei B în deficiență produc modificări structurale ale părului și unghiilor, ducând la un ten mai uscat și un păr lipsit de strălucire.
 • Omega 3 - o parte crucială a conținutului de lipide din structura pielii și ajută la consolidarea funcției sale de barieră, care atunci când funcționează corect, acționează ca un sigiliu ce păstrează un nivel optim de hidratare al pielii.
 • Coenzima Q10 este produsă în mod natural de către organism, însă odată cu vârsta concentrația acesteia scade. Cel mai important efect al acesteia este cel de anti îmbătrânire, datorită efectului puternic antioxidant. Aceasta stimulează reînnoirea celulelor și îmbunătățește aspectul pielii.
 • Fierul - cauza principală a deficitului de fier este anemia, care vine la pachet cu căderea excesivă a părului. La fel este afectată producerea de keratină, ceea ce duce la fire de păr mai subțiri. În plus lipsa fierului (anemia) nu permite sinteza calitativă a colagenului și oferirea lui proprietăților necesare.
 • Colagenul odată cu înaintarea vârstei, stratul fosfolipidic al epidermei tinde să devină mai subțire și mai tern, iar bariera pe care o formează nu mai are aceleași proprietăți protective ca altădată. Astfel, pielea își poate pierde hidratarea și elasticitatea – una din primele cauze ce duc apariția ridurilor.

Pentru că frumusețea vine din interior și nu în sensul figurat, recomandăm Bitonic Lady - un produs complet dedicat femeii, cu acțiune pe principalele zone de interes: piele, păr, unghii, echillibru hormonal.

Caracteristici Bitonic Lady

 • Îmbunătățirea aspectului pielii și al țesuturilor interioare
 • Biodisponibilitate optimizată – dozajul ingredientelor active a fost atent ales încât să poata fi metabolizat de organism în cel mai bun mod posibil. Nutrienții își susțin reciproc efectul și influențează absorbția în organism. Calitatea ridicată a ingredientelor (puritatea) îmbunătățețte, de asemenea, absorbția ingredientelor. Vitaminele și mineralele acoperă 100% din necesarul zilnic.
 • Reducerea ridurilor și a liniilor fine – Bitonic Lady este conceput pentru a oferi suport pe termen lung corpului. Comparativ cu alte produse care au doar un efect pe termen scurt, Bitonic Lady poate susține și menține un aspect fizic plăcut.
 • Ingrediente pure: în dezvoltarea produsului, ingredientele nu au fost modificate genetic, nu au fost incluși aditivi. S-au folosit exclusiv substante de cea mai bună calitate, după formula germană. Ingredientele au sursă vegetală, cu excepția colagenului hidrolizat. Bitonic Lady este fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania.
 • Calitate specifică Austriei – Bitonic Lady a fost dezvoltat în Austria, de către farmaciști specializați, având la baza studii specifice și conține, conform certificărilor, exclusiv micronutrienți de înaltă calitate și cu biodisponibilitate crescută.

bitonic lady

Cum să-ți „restartezi” organismul și să previi creșterea în greutate cu alimente de sezon toamna?

De ce ne cade părul atunci când se schimbă anotimpul?

Bitonic ladyFrumusete