Pielea persoanelor cu incontinenta necesita ingrijire speciala

Problemele pielii ce apar odată cu înaintarea în vârsta sunt parțial responsabile pentru creșterea gradului de disconfort în rîndul pacienților vârstnici. În special in cazul persoanelor cu incontinență, îngrijirea pielii deteriorate, supuse acțiunii agenților agresivi din urină, capătă o importanță majoră.

Produse de îngrijire Tena, sunt special create pentru igiena delicată a pielii sensibile sau iritate.

TENA Spuma de curățare 3 în 1 Curăță - Reface - Protejează. Această spumă 3 în 1 cu pulverizator se aplică uşor şi este ideală pentru curăţarea, refacerea şi protejarea pielii foarte delicate. Ajută la menţinerea pH-ului natural al pielii. Nu conţine alcool sau săpun. Parfumul delicat lasă pielea proaspătă, curată şi fără miros neplăcut.

Tena Servetele umede - asigură o îngrijire rapidă, eficientă și delicată pentru zona pireneală de fiecare dată când schimbați un absorbant de incontinența și poate fi folosit, de asemenea pentru curațarea delicată a întregului corp.

Tena Crema antiseptică cu Zinc – oferă protecție antiseptică chiar și pentru cel mai delicat și fragil tip de piele, în special pentru zona sensibilă perineală. Calmantă,regenerantă și protectoare, ajută la vindecarea oricăror zone crăpate sau iritate ale corpului, reduce rapod roșeața.

În luna octombrie la procurarea Tena Slip scutece pentru maturi sau TENA Pants Scutece - chiloți pentru maturi beneficiați de 30 % reducere la produsele TENA pentru îngrijire.