Lentilele MiYOSMART - modul inteligent de a trata miopia la copii

Lumea prin ochii unui copil e plină de forme și culori! Când cel mic are probleme de vedere, apar și problemele de adaptare. Nimic nu este mai important decât sănătatea și starea de bine a copilului tău.

Dacă ai observat copilul chinuindu-se să vadă clar la distanță, ceea ce face mai dificilă concentrarea la școală sau nu se simte confortabil la joacă, e posibil să aibă miopie. Lăsată netratată la copii, aceasta poate duce la probleme de vedere de durată. Încetinind progresia miopiei și deterioarea vederii asociată acesteia, copii se pot bucura mai mult de viața lor văzând mai clar.

Lentilele MiYOSMART sunt lentile de ochelari, inovatoare pentru controlul miopiei.
Dincolo de corectarea viciilor de refracție miopice, un studiu clinic a demonstrat că lentilele MiYOSMART cu tehnologie D.I.M.S., sunt o soluție non-invazivă care corectează miopia, încetinind în același timp progresia miopiei cu 59%, funcționând în privința încetinirii progresiei miopiei în medie cu 60% și stopează progresiei miopiei cu 21.5%, având efecte semnificative în sensul protejării vederii și stării de bine a copilului pe termen lung.

De ce să alegeți MiYOSMART?
- Soluție unică, inovatoare pentru controlul miopiei.
- Eficacitate dovedită clinic în încetinirea progresiei miopiei.
- Ușor de utilizat de către copii, ușor de adaptat și non-invazivă.
- Materialul lentilelor MiYOSMART este rezistent la impact și menține în siguranță copii activi.
- Oferă protecție UV.

Vizita la medicul oftalmolog e obligatorie!
Programeaza-l din timp pe cel mic! Asigură-te că miopia sau alte probleme de vedere sunt detectate și tratate devreme, reducând înrăutățirea vederii, progresia miopiei și potențialele complicații ale miopiei avansate.

Pentru mai multe informații despre lentilele MiYOSMART vă așteptăm la Optica Familiei.

Aflați detalii în filialele Farmacia Familiei sau la telefon 061 047 047

Lentile copiiLentile hoyaLentile miyosmartOptica familieiRame vedere