Avem grija de inima ta in fiecare zi

Inima este singurul organ pe care îl putem auzi și simți! Este primul și ultimul semn al vieții. Este unul dintre puținele lucruri care au puterea de a ne uni pe noi, ca oameni.

O inimă sănătoasă bate de aproximativ 100.000 de ori pe zi, ceea ce înseamnă 35 de milioane de bătăi într-un an. De aceea, este important să-i oferim respectul de care are nevoie, să o menținem în formă.

Dieta și stilul de viață joacă un rol important în prevenirea și tratarea afecţiunilor cardiovasculare, iar anumite suplimente alimentare, ceaiuri din plante medicinale și substanțe nutritive pot ajuta la reducerea riscului bolilor de inimă.

Vrem să te ajutăm să ai o inimă sănătoasă, de aceea timp de trei zile,  27-29 septembrie, am pregătit câteva oferte pentru tine și cei dragi:

20% reducere la Bitonic Golden Oils Forte, un complex select de Omega 3 pură, vegetală, care menține sănătatea inimii;

omega 3

20% reducere la Equilibra Colest-ok și Omega 3, produse ce susțin și mențin metabolismul fiziologic al colesterolului și funcționarea normală a inimii;

Colesterol

20% reducere la gama de produse OneLife, tonometre ce te pot ajuta să afli mai multe despre starea inimii tale fără a ieși din casă;

tonometre

15% reducere la ceaiul hipertensiv, ceaiul medicinal Colesterol și ceaiul pentru tensiune, care reglează circulația sângelui, scade tensiunea, previne infarctele şi accidentele vasculare.

ceai hipertensiune
Oferă-i respect inimei tale, ai #grijă de ea în fiecare zi!

Bitonic golden oils fortePlante medicinaleTonometreZiua inimii