Lentile progresive – îmbină trei perechi de ochelari în una

Odată cu apariția vârstei pot apărea diferite probleme de vedere cauzate de îmbătrânirea cristalinului și apariția de boli oculare precum prezbiopia.

Ochelarii cu lentile progresive sunt cea mai bună soluție pentru corecția a 3 zone de vedere: la distanță, intermediar și aproape. Practic, avem trei perechi de ochelari într-una singură.

Optica Familiei a lansat OFERTA SPECIALĂ – rama ochelari CADOU* și Consultația oftalmologică gratuită PE VIAȚĂ* la comanda de lentile progresive HOYA.

Lentilele progresive Hoya concepute cu ultimele tehnologii iau considerare aspectele privind activitatea dvs zilnică, mișcările capului sau a globului ocular pentru a vă oferi cele mai eficiente lentile care au un grad de performanță și durabilitate!

Te așteptăm în cabinetele Optica Familiei pentru stabilirea corectă a dioptriilor și pentru sfaturi personalizate legate de alegerea corectă a ochelarilor cu lentile progresive.

Profită de această ofertă și bucură-te de vedere bună la orice distanță cu lentilele progresive HOYA.

Lentile progresive

*pentru mai multe detalii apelați în Farmacia Familiei sau la telefon 061 047 047

OPTICA FAMILIEI

Retailer oficial branduri: Luxottica (Ralph, Vogue, Ray Ban, Emporio Armani, Armani Exchange, Versace, Gucci, Burberry, D&G, Kors, Prada) & Tom Ford

Distribuitor exclusiv: Hoya, Zeiss, DITA, Francois Pinton, Eyecroxx, Montana, Chicco.

Distribuitor oficial: Polar, Silhouette, Chopard, Davidoff, Jaguar, JOOP!, Furla, Hugo Boss, Trussardi