Îți simți energia la pământ după sezonul rece?

Revitalizează-te cu suplimente naturale!

După sezonul rece, energia noastră pare să fie la pământ, iar organismul are nevoie de un impuls natural pentru a reveni în formă. Cu toții căutăm soluții sănătoase pentru a ne revitaliza și a ne fortifica corpul, iar Farmacia Familiei vine în întâmpinare cu reduceri speciale la suplimente esențiale!

Indiferent dacă te confrunți cu oboseala persistentă sau vrei să-ți sporești imunitatea, aceste suplimente naturale sunt indicate pentru tine. Vitaminele și mineralele extrase din plante de la Farmacia Familiei îți oferă opțiuni variate pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Pentru imunitate Pentru gravide Pentru lactație
Pentru bărbați Pentru femei Pentru copii
Pentru păr Pentru memorie Pentru ochi
Pentru sportivi Pentru diabetici Afecțiuni glandă tiroidă
Omega 3 Minerale Aminoacizi
Vitamina D3 Vitamine grupa B Vitamina C
Vitamine + Magneziu Iod Colagen
Tonizante Antianemice Osteoporoză

Vino în fiecare zi de vineri și profită de 20% reducere la suplimente menite să-ți ofere un impuls vital în mod natural!

Bitonic orange imunBitonic platinum aminovitalBitonic red energyBitonic rosa spiritBitonic vitamina d3 + zincCaderea paruluiCarenta fierConcetrareCrampe musculareEnergieEnergizanteFrumuseteGrijaImunitateMineraleOmega 3PrimavaraProbioticeReduceriRestabilire organismSezon receSuplimente alimentareSuplimente naturaleTratament naturistVitamine