HOLLE - hrană organică pentru copii produsă în Elveția

Vești bune pentru mămici și tătici! În Moldova a fost lansat brandul premium de hrană organică pentru copii, Holle.

Brandul Holle vine din Elveția. Primele produse alimentare pentru copii sub această marcă comercială au apărut în anul 1933. Astfel, brandul Holle a devenit unul dintre primii producători de hrană organică pentru copii din Europa. Până în anul 1960, brandul Holle era disponibil doar în Elveția, dar cu fiecare an cererea de pe piață creștea tot mai mult, iar începând cu anul 2000, produsele Holle sunt savurate cu mare poftă de bebelușii din Spania, Portugalia, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Asia, Australia și Noua Zeelandă.

Standarde de calitate

Holle este hrană organică. Cu alte cuvinte, pentru a cultiva ingredientele pentru produsele Holle, fermierii nu folosesc pesticide sau îngrășăminte chimice. Tocmai de aceea, toate fructele, legumele și cerealele sunt ecologic pure. Fiecare produs al brandului Holle este verificat minuțios dacă corespunde standardelor de siguranță și calitate.

Hrana pentru copii Holle nu conține aromatizatori artificiali, coloranți sau conservanți și nici zahăr rafinat. Fiecare produs corespunde standardelor și regulilor UE și nu are în compoziție ingrediente modificate genetic.

În prezent, Holle este unicul producător din Europa care oferă o gamă aproape completă de produse pentru alimentația copiilor, de calitate Demeter. Produsele acestei mărci sunt realizate în conformitate cu standardele biodinamice - în armonie cu natura. În rezultat, fructele, legumele și cerealele păstrează mai mulți nutrienți, iar produsul final nu conține substanțe chimice.

Acest lucru confirmă faptul că hrana pentru copii, produsă de Holle, este benefică și sigură pentru cei mici, chiar și în cazul celor predispuși la alergii.

Gama de produse

Holle produce hrană pentru copii de mai bine de 85 de ani, iar în prezent, sortimentul acestui brand include peste 80 de produse, clasificate în diverse categorii:

terciuri organice - Holle le produce sub formă de fulgi mici, ușor solubili, care se obțin din cereale integrale. Aceste terciuri pot fi preparate în diferite moduri, pentru a diversifica meniul copilului;

Holle Tercifulgi de cereale pentru bebeluși începând cu vârsta de 4 luni și muesli pentru micul dejun al micilor campioni după 10 luni de viață;

piureuri din legume și carne cu bucăți mici, care stimulează bebelușul să învețe să mestece mâncarea;

Holle Piurepachețele cu piureuri din fructe și legumecu adaos de cereale. Gustări potrivite în timpul plimbărilor și călătoriilor;

Holle piuregustări sănătoase pentru copii activi - bastonașe de pâine cu legume și condimente, biscuiți vitaminizați, bastonașe de fructe.

Încă de la început, Holle s-a bazat pe ingrediente ecologic pure. Astfel, produsele nu conțin coloranți artificiali, arome și conservanți.

Holle gustari

Adresează-te consultanților direct în farmacie și oferă-i copilului tău tot ce e mai bun!

Gustare copiiHolleMancare copiiMancare organicaMancare sanatoasaMuesliTerci