Farmacia Familiei celebrează 19 ani! Participă la tombola aniversară și câștigă premii valoroase!

Dragă prieten,
În luna iulie, Farmacia Familiei celebrează 19 ani de activitate! De-a lungul acestei perioade, am fost alături de tine și familia ta, oferind grijă, suport și soluții de sănătate. Cu ocazia aniversării, dorim să-ți răsplătim fidelitatea și încrederea pe care ni le-ai arătat.

În perioada 1 – 19 iulie, te invităm să participi la tombola aniversară organizată în Farmacia Familiei și Dita Hyper Farmacie.

Cum participi:

  • Procură din Farmacia Familiei/Dita Hyper Farmacie, în perioada 01 iulie – 19 iulie, orice produse, într-un bon de plată de minim 300 lei.
  • Înregistreză bonul și completează formularul de participare care include datele participantului (nume, prenume, telefon de contact, nr. bonului, data procurării, adresa electronică).

Premiile:

În fiecare zi, vom extrage 19 câștigători care vor primi premii a câte un certificat cadou de 200 lei. Săptămânal, vom extrage 19 câștigători care vor primi premii a câte un certificat cadou de 1000 lei.

Pe lângă șansa de a câștiga la tombolele zilnice, poți profita de oferte aniversare la cele mai de top branduri de dermatocosmetică și suplimente. Profită de reducerile generoase și asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru sănătatea și bunăstarea ta și a familiei tale.

Farmacia Familiei - 19 ani de grijă pentru toată familia!

Pentru mai multe informații despre campania aniversară consultă regulamentul tombolei.

19 ani de activitateOferteTombola