Tinerii purtători de ochelari vor beneficia de reducere 20%

Ofertă specială pentru lentile copii + “3 x GARANȚIE HOYA”.

Întocmai precum adulții, copiii percep aproximativ 80% din impresiile lor prin vedere. Prin urmare, o vedere bună și clară este de o importanță fundamentală în dezvoltarea copiilor.

Copiii trebuie să fie supuși primului test de vedere în primele zece zile de viață. Corectarea precoce a problemelor de vedere, când ochiul nu este încă pe deplin format, are un succes mai mare decât dacă este efectuată mai târziu. Pe lângă aceasta, anumite deficiențe de vedere care nu pot fi corectate mai târziu pot fi minimizate, sau chiar evitate în întregime, dacă sunt detectate și tratate devreme.

Optica Familiei oferă lentile speciale pentru toți copii - lentile de vedere perfect adaptate nevoilor specifice ale copiilor, oferind vedere precisă, rezistență la impact, protecție UV și confort la purtare.

Lentilele pentru copii HOYA PNX de la Optica Familiei sunt practic incasabile și rezistă la impact. Cu toate acestea, sunt extrem de ușoare și subțiri, oferind un confort maxim la purtare. Sunt rezistente la apă, murdărie și praf, sunt ușor de curățat și extrem de rezistente la zgârieturi, în combinație cu cel mai durabil tratament antireflex de pe piață în momentul de față. Deasemea, asigură protecție completă a ochilor, blocând 100% din razele UV dăunătoare.

În plus, lentilele HOYA PNX de la Optica Familiei se potrivesc cu orice ramă și sunt disponibile într-o varietate de design-uri care corectează anumite vicii de refracție. Pentru un plus de confort și protecție, aveți la dispoziție o gamă largă de tratamente și colorări.

Toată luna iunie este valabilă reducerea de 20% pentru comanda ochelari cu lentilele monofocale HOYA PNX Kids + un card de garanție specială*:

  • 9 luni garanție pentru schimbare prematură a dioptriilor
  • 12 luni garanție anti-spargere
  • 24 – 36 luni garanție durabilitate antireflex.

Dvs veți primi și un card de garanție specială ce atestă calitatea deosebită a acestor produse oferind siguranța alegerii corecte.

*Detalii la consultanții Optica Familiei din Farmacia Familiei.