Farmacia Familiei te invită la standul de la KIDS EXPO 2021

Știm că mereu ești în căutarea celor mai bune produse pentru piciul tău, care să-i asigure o creștere sănătoasă și armonioasă. Tocmai de aceea, te anunțăm că de pe 29 mai, Farmacia Familiei te va aștepta la Kids Expo 2021 în Parcul ”Alunelul„ cu oferte pe care nu le vei putea refuza!

Timp de 4 zile (29.05 – 01.06) Farmacia Familiei pune la dispoziția părinților cele mai bune oferte pentru produsele dermatocosmetice de premium brand destinate îngrijirii copilului: CHICCO, CREVIL BABYLU, SIMILAC, AVENE, LA ROCHE-POSAY, BIODERMA, KLORANE, EQUILIBRA, PHARMACERIS și altele.

De asemenea Optica Familiei îți face o propunere de nerefuzat! Vei avea parte de cei mai comozi și moderni ochelari de soare cu până la -50% reducere!

Sărbătorea este dedicată Zilei Internaționale a Copilului, astfel încât KID`S EXPO nu este doar un eveniment distractiv pentru copii, ci și o reamintire a necesității de a proteja drepturile copilului, astfel încât toți copiii să fie fericiți, să învețe, să facă ceea ce le place și să devină în viitor părinți buni și cetățeni demni ai țării.

Veniți cu toții, de la mic la mare, la KID`S EXPO, să vă încărcați cu voie bună!