Vacanță în siguranță! Protejează ochii și pielea de efectele nocive ale soarelui!

Perioada de vară este cea mai îndrăgita și tuturor ne place soarele, vremea caldă, marea și bronzul!

Ne simțim mai energici, suntem mai veseli și cu multa poftă de viață, dar apariția soarelui ar trebui să ne amintească, an de an, de cele mai importante accesorii al sezonului estival: cremă de protecție solară și ochelarii de soare.

Cu grijă față de starea de bine și sănătatea ta, lansăm ofertă ”Vacanță în siguranță”: la achiziția ochelarilor de soare Optica Familiei primești -25% reducere la produsele dermatocosmetice cu SPF (protecție UV) și desigur la achiziția cremelor cu SPF primești reducere -25% la ochelari de soare.

Tot ce trebuie să faci este să pastrezi cecul cu codul promo anexat pentru al folosi ca și cupon de reducere la următoarea achiziție (ochelari sau cremă de protecție).

Bucură-te se doare, cu grijă! 

Branduri Dermato participante: Avene, Bioderma, Ducray, Equilibra, Chicco, Clinic Way, La Roche Posay, Ivatherm, Pharmaceris, Vichy

Branduri Optica participante: Italdesign, Eyecroxx, Federico, Montana, Polar, Joop!, Francois Pinton, Davidoff, Jaguar, Ray Ban, Burberry, Vogue, Ralph Lauren, Emporio Armani, Michael Kors

*Ofertă supusă unor termene și condiții. Mai multe detalii despre ofertă aflați în filialele Farmacia Familiei

OpticaOptica familieiOutlet optica