Scăpăm de kilogramele în plus! Beneficiile curcuminei și capsaicinei asupra siluetei!

Trebuie să recunoaștem: uneori avem tendința de a exagera cu consumul de alimente, dulciuri, băuturi răcoritoare și nu numai.

Și, bineînțeles, ulterior ne confruntăm cu o problemă foarte importantă. Cum scăpăm, cât mai repede, de acele kilograme în plus? Venim cu câteva sfaturi pentru a reveni la silueta pe care o aveai sau, de ce nu, să pierzi și mai mult în greutate decât aveai înainte.

Efectele curcuminei și capsaicinei asupra grăsimilor în exces?

curcumina si capsaicina

Turmericul este un astfel de condiment, de origine asiatică, dar preluat și în bucătăria europeană și chiar în industria suplimentelor alimentare.

Proprietatea sa principala este că ajută digestia și susține detoxifierea ficatului. Praful de curcuma, folosit de multe ori în bucătărie, are o putere de detoxifiere de până la 100 de ori mai mare dacă este luată în formă crudă (pudra), fără a suferi modificări de prelucrare la diferite temperaturi.

Totodată, turmericul poate fi folosit și în curele de slăbire, deoarece accelerează metabolismul și stimulează arderea grăsimilor.

Un alt ingredient cu efecte majore pentru detoxifierea sistemului limfatic este capsaicina. Capsaicina este compusul care conferă ardeiului iuțeala. De peste 7000 de ani este utilizat în zona Americii Latine în bucătărie și este recunoscut pentru proprietățile sale nutriționale: bogat în vitamine și minerale, proprietăți antimicrobiene.

Capsaicina este o moleculă din ardei, deci nu are calorii, însă ea are capacitatea de a se lega de receptorii nervosi TRPV1. Astfel, are recunoscute beneficii pentru sănătatea inimii, stimularea metabolică și creșterea ratei metabolice, scăderea apetitului și detoxifierea la nivel limfatic.

PRINCIPIILE DE SLĂBIRE:

slabire

  1. Hidratarea: apă este vitală unui organism sănătos. Astfel, consumați în timpul curei de detox 40 ml de apă/kg corp. Adică, dacă aveți 60 de kg, atunci 40x60 = 2400 ml=2,4L apă/zi. Începeți fiecare dimineață cu un pahar de apă călduță consumat pe stomacul gol. Puteți adăuga și sucul de la o jumătate de lămâie.
  2. Renunțați sau diminuați pe cât posibil consumul de alcool, cafea și fumat
  3. Excludeți din alimentație zahărul rafinat, mezeluri, dulciuri, băuturi răcoritoare, alimente conservate, prăjeli.
  4. Eliminați făinoasele rafinate (orez, paște, pâine, făină) și măriți aportul de fibre integrale (tărâțe, fulgi de ovăz, fulgi de secară, semințe de în etc)
  5. Consumați multe verdețuri, legume și fructe proaspete
  6. La toate acestea mai trebuie adăugat un ingredient extrem de important: mișcarea zilnică. Chiar dacă acum nu va puteți duce la sala, puteți face excercitii și acasă sau chiar plimbări cu mers activ de 20-30 de minute pe zi.
  7. Folosiți suplimentele alimentare cu efect hepatoprotector, coleretic și colichinetic pentru a ajuta ficatul să detoxifice organismul.

Totuși, dacă nu te încântă deloc ideea de a introduce fiecare legumă într-o aplicație, există și alte metode pentru a pierde sănătos din kilogramele în plus.

#SILHOUETTE face posibil eliminarea toxinelor din corp acumulate de-a lungul timpului. Urmând programul inclus în set vei îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv, elimina toxinele din organism, iar pierderea în greutate va deveni mult mai uşoară. Cu ajutorul unui set din produse naturale, în doar câteva săptămâni, rezultatele vor fi vizibile!

DetoxDetox boxDetoxifiereSilhouette boxSiluetaSlabire