POMA înseamnă - comoditate, accesibilitate, siguranță, frumos și ușor!

Momentul în care devii părinte îți aduce sentimente frumoase și experiențe unice, precum și multe responsabilități noi, într-o perioadă intensă. Ca să-ți organizezi eficient cumpărăturile pentru tine și pentru copil, Poma îți pune la dispoziție un asortiment larg de produse utile: biberoane de cea mai înaltă calitate, fără BPA sau alte substanțe chimice, accesorii, produse de siguranță în casă, suzete, bavete și  jucării gingivale.

SUZETE 

Partener de somn și salvator în situații de criză -  suzetele POMA sunt preferate atât de bebeluși, cât și de părinți.  Acestea sunt confecționate din latex (cauciuc natural) și silicon, astfel sunt suple și rezistente pentru o sucțiune naturală și nu conțin coloranți care pot dăuna copilului. Totodată, suzetele din gama POMA sunt transparente, antialergice, igienice și  fără gust sau miros.

BIBEROANE ȘI CĂNUȚE

Gama de produse POMA îl ajută pe cel mic să învețe să bea singur din biberon sau cană, pas cu pas, pe parcursul fiecărei etape de dezvoltare - de la 6 luni, de la 8 luni și de la 12 luni.   Biberoane pentru hrănire de la Poma sunt cu și fără mânere, sistem anticolici, ultra-durabile, cu tetină din silicon, iar toate cănile au sistem anti-scurgere 100%, pai din silicon şi design atractiv.

JUCĂRII PENTRU DENTIȚIE 

Dentiția apare, de obicei, în jurul vârstei de 4-6 luni, iar primul semn al acesteia este faptul că, în încercarea de a-şi elibera durerea gingivală, bebelușul va începe să roadă absolut orice îi cade în mână. Jucăriile pentru dentiție de la POMA sunt prevăzute pe una dintre părți, cu o suprafață texturată care masează ușor gingiile inflamate, calmează durerile și disconfortul local. Fiind realizate din silicon alimentar non toxic, BPA free, moale dar foarte rezistent, nu prezintă niciun risc pentru cel mic.

Pentru a fi mult mai aproape de voi și de dorințele voastre, în luna august, cu cardul FAMILIEI, ai 40% reducere la toate produsele POMA.

Promoția este valabilă doar în filialele indicate mai jos!

Lista filialele Farmacia Familiei:

Strășeni -  Ștefan cel Mare 124

Orhei  - Vasile Lupu 15 A

Cahul - Mateevici 27

Rezina - 27 august 1989, 44

Ialoveni - Alexandru cel Bun 31

Criuleni - Ștefan cel Mare și Sfânt 23

Bălți - Indepedenței 24

Bălți - Bulgara 120A

Nisporeni - Suveranității 10

Glodeni - Zgîrcea 1A

Chișinău - Albișoara 80/10

Chișinău - Tudor Vladimirescu 10/1

Chișinău - Alba Iulia 91

Florești - 31 august, 46

Căușeni - Eminescu, 12, nr.55

Ocnița - 50 ani ai Biruinței, 34 A

Anenii Noi - Concilierii Naționale, 10

Anenii Noi -  Concilierii Naționale 1/B

Hîncești - Chișinăului 6/B 

Ceadîr-Lunga - Gorikogo, 2 N1

Drochia - Indepedenței 17

Fălești - Eminescu 16 A

Soroca - Negruzzi 4/106

Edineț - 31 august 2A

Dondușeni - Eminescu 6A

Drochia - Nicolae Grigorescu 21

BiberoaneCopiiJucariiPentru copiiPomaProdusecopiiSuzete