Premieră în Moldova! Brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii - STOKKE

Farmacia Familiei lansează brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii - STOKKE

Farmacia Familiei extinde rețeaua de Hyper Farmacii DITA, cu încă o locație, în centrul orașului - pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6. Pe 2 nivele cu o suprafață de 500 m2 descoperiți cel mai mare sortiment de produse de sănătate, cosmetice și optica la prețuri de depozit.

Surpriza deschiderii – în premieră pentru Republica Moldova - brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE, cu spațiu dedicat în cadrul Hyper Farmaciei Dita de pe Ștefan cel Mare 6.

Produsele Stokke, concepute pentru a încuraja apropierea. Copiii au nevoie să simtă conectarea pentru a se simți iubiți și în siguranță.

Stokke - brand norvegian cu o reputație mondială ce oferă articole de lux pentru copii. Folosind designul clasic scandinav, producătorii au pus accentul pe dezvoltarea sănătoasă a copilului, stil și estetică, confecționând produse de înaltă calitate și care să-i ajute pe copii să fie mai aproape de părinții lor. De la căruciorul înalt, față în față cu părintele, la scoica ergonomică și gama versatilă de scaune de masă, toate produsele Stokke sunt concepute pentru a încuraja apropierea.

Descoperiți Stokke - în Hyper Farmacia Dita pe de pe Ștefan cel Mare 6 - cărucioare inovative, flexibile, ușoare, compacte și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul, textile, accesorii și produse pentru baie, cu toate acestea aveți posibilitatea de a crea camera visurilor pentru bebeluș.

Lansarea brandului Stokke în farmacia Hyper Dita este dorința de a aduce mai multă bucurie, versatilitate și comoditate în familiile din Moldova. Scopul principal fiind, de a găsi o formulă optimă de a îmbina parentingul tradițional cu cel modern, pentru a asigura starea de bine si creșterea armonioasă atât a bebelușului, cât și a familiei aducând un plus de valoare prin produsele Stokke.

Hit-urile Stokke:

Căruciorul Stokke XPLORY

stokke carucior

Conceput în 2003, căruciorul Stokke Xplory are o formă specială, în conexiune directă cu funcțiile sale. Este construit pentru a-l aduce pe bebelușul tău mai aproape de ține.

Scaunul de masă TRIPP TRAPP

stokke masa

Are cea mai lungă istorie din toate produsele Stokke. A fost creat prima dată în 1972 și milioane de copii au crescut folosind acest scaun. Are și o garanție de 7 ani. Creat din lemn masiv scaunul este extrem de rezistent și proiectat încât să reziste o viață întreagă.

Pătuțul Stokke Sleepi

stokke patuț

Atât de unic, pătuțul Stokke Sleepi are tot ce ai nevoie pentru a crea o cameră de vis pentru bebeluș. Este vorba despre un pătuț extensibil ce poate fi folosit de la naștere până la vârstă de 10 ani.

Hyper Farmacia Dita. Bd Ștefan cel Mare și Sfânt 6

Accesorii copiiCaruciorHyper ditaMobila copiiPatuțProdusecopiiScaun stokkeStokke