Dresuri de slăbit cu acțiune anticelulitică

Dresuri fabricate din fibre textile de ultimă generație cu eficacitate vizată pe zona corpului, cu o acțiune anticelulitică sau pentru a sculpta silueta.

Lytess Pantaloni scurti din fibre sintetice

LIDERI ÎN COSMETOTEXTILE

Înaltă calitate – Know-how în domeniul textilelor. Produse concepute din țesături tehnice avansate, care eliberează produse cosmetice microîncapsulate având proprietăți de slăbire, hidratare, relaxare sau chiar veno-tonice. Cum se realizează această eliberare? Pur şi simplu datorită frecării progresive a țesăturii pe piele, o acțiune care întărește rezultatele generate în timpul practicii sportive. Cu acest proces de crono-difuzie, rezistența microcapsulelor este estimată a fi mai mare de treizeci de spălări! O adevărată revoluție pentru a ne sculpta silueta!

 

pantaloni lytess

O GAMĂ INOVATOARE

În zilele de azi, 40% dintre femei participă la sport mai mult de o dată pe săptămână, cu obiective diferite: bunăstare, tonifiere sau slăbire. Având în vedere acest lucru, Lytess și-a lansat gama Lytess Fit Active, o colecție de îmbrăcăminte sport fără sudură și confortabilă pentru a rafina silueta. Cert este că imediat ce ați îmbrăcat o haină din gamă, efectul de modelare este imediat.

Eficiența tuturor produselor Lytess este testată de diferite laboratoare independente specializate, certificate ISO 9001 (Teste instrumentale, Măsurători centimetrice, Chestionar de autoevaluare etc…).

pantaloni scurti lytess

Lytess Legging Black

A fost testat la mai multe ieșiri: fără cusături, permite o mare libertate de mișcare, atât de mult încât aproape este tendința de a uita că sunt, putem vorbi cu adevărat despre un efect de „a doua piele”.

tesatura lytess

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Secretul cosmetotextilelor Lytess se bazează pe alianța a 2 know-how, cel al cosmeticelor microîncapsulate și cel al textilelor tehnice.

În timpul mișcării, fie alergi, fie mergi, microcapsulele se sparg pentru a-și elibera ingredientele active benefice pe piele. Acesta este principiul cronodifuziei, caracterizată prin 3 etape:

1)Fixarea microcapsulelor pe material textil

2)Eliberarea treptată a ingredientelor active prin frecare sau presiune a țesăturii pe piele în timpul mișcării

3)Difuzia continuu a ingredientelor active pe piele

lytess pantaloni

Mod de utilizare:

În combinare cu o dietă echilibrată și sport, produsele Lytesse garantează o slăbire de până la 4 cm în talie și 1,4 cm în coapse, doar în perioada de 20 zile la folosirea acestora a câte 8 ore pe zi.

Proprietățile tehnice ale textilului sunt nelimitate în timp și sunt rezistente la spălarea în mașină la 30 de grade, 30 spălări.

LenjeriemodelatoareLenjerieslabitLytessPantaloniscurtiSlabire