Păstrează sănătatea ochilor și prevină creșterea dioptriilor!

Datorită utilizării tot mai intensive a computerului în activitatea cotidiană, se simte tot mai acut nevoia unor lentile speciale pentru o vedere perfectă la mişcarea constantă a ochilor între ecran, tastatură şi manuscris, la fel între persoanele din jur, situate la distanţe diferite.

Lentilele monofocale nu rezolvă cerinţele vieţii moderne, limitând vederea şi claritatea, focalizând vederea numai până la distanţa de 40 cm. Purtătorii unor astfel de lentile, pentru a vedea la o distanţă mai mare de 40 cm sunt nevoiţi de a-şi scoate ochelarii şi apoi de a-i pune la loc, sau recurg la alegerea ochelarilor “pe jumătate “agăţaţi” pe vârful nasului, privind pe deasupra lor la distanţă, fâcându-i să arate mult mai în vârstă!

Oamenii care folosesc ochelarii de citit și privesc și la distanțe mai mari de 50 cm se confruntă cu:

  • dureri de cap și de ochi;
  • tendinţa de a se apropia de obiectul privit;
  • lipsa de claritate a vederii;
  • disconfort şi risc de a dezvolta probleme cervicale.

Toate acestea se întâmplă datorită lipsei de acomodaţie a cristalinului care face ca ochii să nu compenseze surplusul de putere al lentilelor monofocale pentru citit.

Aceste inconveniente sunt eliminate prin alegerea unor lentile speciale pentru aproape şi intermediar, numite - progresive de interior HOYA pentru munca la birou, în fața calculatorului.

Lentilele Hoyalux id WorkStyle V+ sunt cea mai bună soluție pentru activitățile minuțioase la birou sau cele ce implică utilizarea calculatorului. Acestea te scutesc de achiziționarea a trei perechi diferite de ochelari, asigurând o vedere stabilă și clară atât la apropiere, cât și la depărtare sau la distanța intermediară.

Lentilele Tact Trueform sunt lentile ergonomice de birou pentru cei care doresc să combine confortul zonei intermediare de lucru cu profunzimea câmpului vizual. Acestea oferă o vedere clară, relaxată și un câmp vizual larg pentru zona intermediară.

Lentilele Addpower TrueForm sunt lentile de lectură cu valoare suplimentară, ce au o corecție mai bună în profunzime și în câmp vizual extins, comparativ cu lentilele de lectură convenționale. Sunt ideale pentru cititorii intensivi, oferind un confort maxim la lectură, fără dureri de cap sau stres ocular.

Lentilele Lecture B TrueForm sunt lentile eficiente, atât pentru lucrul în fața calculatorului, cât și pentru citit. Oferind un câmp vizual larg la apropiere și la distanța intermediară, acestea îmbunătățesc productivitatea și confortul utilizatorilor.

Profită de promoția Optica Familiei: RAMĂ CADOU la procurarea lentilelor pentru Interior Hoya!

Lentile pentru citit
* Promoția este valabila până 28 februarie 2022.

HoyaLentileLentile addpower trueformLentile hoyalux id workstyle v+Lentile interiorLentile lecturaLentile lecture b trueformLentile tact trueform