Farmacia Familiei continuă seria surprizelor plăcute!

Pentru că faci parte din marea noastră familie, vrem să îți răsplătim alegerea. Acum, la procurarea oricăror produse din Farmacia Familiei, în valoare de minim 200 lei, primești un cadou garantat la ieșire.

Cu grija pentru tine!

Durata campanie: 15.01-15.02.2022


Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 195 de farmacii, 85 saloane de optică și cabinete oftalmologice reunite sub brandul „Optica Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, „Crevil”, „FeelFree”, „Kueshi”, “Revalid”, "Lirene", "Ducray", "NanoDerma", "Klorane", "Elancyl", și suplimente premium "Bitonic", etc.

CadouFarmacia familiei