DESCOPERA BRANDUL CERAVE, LANSAT ACUM ȘI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Dezvoltată împreună cu medicii dermatologi din SUA, CeraVe este o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii și Tehnologia MVE. Ceramidele sunt componente principale ale pielii, esențiale pentru o piele sănătoasă. Ceramidele compun 50% din stratul de lipide și formează bariera de protecție a pielii, menținând pielea hidratată. Toate formulele CeraVe conțin 3 ceramide esențiale. 

Despre Gama CeraVe:

În Gama CeraVe regăsim formule de curățare Și hidratare dezvoltate împreuna cu medicii dermatologi pentru siguranța Și complianța ridicată.  

Formulele de curățare a pielii CeraVe sunt blânde cu pielea și nu afectează bariera protectoare a acesteia, fiind disponibile în mai multe variante și formate: geluri de spălare hidratante, geluri de curățare spumante, uleiuri de curățare hidratante, crème de curățare, apa micelară. 

Formulele hidratante CeraVe oferă hidratare pielii pe parcursul întregii zile datorită tehnologiei patentate MVE ce eliberează în mod gradual ingredientele cu efect hidratant în piele. În plus datorită celor 3 ceramide esențiale, restabilesc bariera protectoare a pielii. În gama CeraVe se regăsesc atât formule pentru hidratarea tenului și corpului, cât și formule dedicate pentru hidratarea și protecția UV a tenului, respectiv formule reparatoare pentru zona delicată a ochilor. 

Categorii de produse CeraVe: CURĂȚARE | HIDRATARE

Acid hialuronicCeramideCeraveCuratareFara parfumHidratareInovatieNon-comedogenTehnologia mve cerave