Ascolecitin - Memorie din plin! Pregătește-ți copilul pentru școală!

Lecitina este o fosfolipidă necesară tuturor celulelor organismului, fiind considerată piatra de temelie în construcția membranei celulare. Studiile au demonstrat că aceasta ajută la îmbunătățirea memoriei, capacității de concentrare și poate chiar ajuta la prevenirea Alzheimer-ului.
Este cunoscută în special pentru capacitatea sa de a ameliora funcţiile creierului și se recomandă în stări de oboseală şi de epuizare, în tulburări de concentrare, de memorie şi pentru creșterea rezistenţei la stres. O importanță deosebită o prezintă în perioada de pregătire pentru examene, datorită lecitinei studenţii şi elevii rezistă mai bine la oboseală şi stres.
Ficatul, centrul de detoxifiere al organismului, poate să funcționeze normal doar dacă primește lecitină constant, în cantități optime. Motivul este acela că fiecare celulă a ficatului are nevoie de colină, substanță care poate fi extrasă din lecitină. Altfel, lipsa de lecitină afectează ficatul, ducând în final la afecțiuni ale acestuia.
De asemenea, lecitina este prescrisa sportivilor pentru creșterea randamentului fizic, convalescenților și persoanelor care sunt în stadii incipiente de ateroscleroză, deoarece aceasta reușește să reducă nivelul crescut al colesterolului și-l aduce la valori normale. Tot lecitina este cea care ajuta la buna funcționare a colecistului și previne formarea calculilor biliari.
Sursele de lecitină sunt: varza, conopida, năutul, fasole verde, linte, soia, porumb, mazăre, ficat, ouă, drojdie de bere, cereale, legume, pește și germeni de grâu.

Biofarm® prezintă:
Ascolecitin® - Tablete masticabile cu gust de ciocolată!

Se recomandă în:

  • tulburări de memorare și concentrare – pentru creşterea randamentului intelectual, a capacităţii de memorare, concentrare sau a atenţiei (de ex: în cazul elevilor și studenților);
  • scăderea randamentului fizic (sportivi de performanţă, muncitori care efectuează munci grele);
  • stări de oboseală și epuizare; convalescenţă după boli consumptive;
  • întârzieri în dezvoltarea intelectului la copii.

Mod de administrare:
Copii 3-6 ani – o tabletă masticabilă în zi;
Copii 6-18 ani – o tableta masticabilă de două ori în zi;
Adulți – 1-2 tablete masticabile de două ori în zi.

Ascolecitin® - combinația de lecitină și vitamina C pentru memorie din plin!

BiofarmConcetrareCopilMama și copilulMemorareVitamina c