Cum îți pregătești copilul de școală?

Începerea şcolii este un pas uriaș în maturizarea copilului, care presupune asumarea primelor responsabilităţi. Atunci când învață, copilul trebuie să depună eforturi pentru a rămâne atent la lecții o perioadă îndelungată. În plus, copilul este supus unor evaluări constante din partea învăţătoarei şi a părinţilor, astfel devine interesat de performanţa la învăţătură.
Pentru a-l ajuta pe micul şcolar să se adapteze, este important ca părinţii să înceapă pregătirea de școală din timp. Administrarea preparatelor cu conținut de lecitină Ascolecitină Biofarm ajută copilul să asimileze mai ușor informațiile, crește capacitatea de memorare, concentrare și atenție.
Complexul de vitamine „Cavit junior® Ciocolată”, prin compoziţia sa, este o sursă de vitamine esenţiale pentru copii. Acesta este recomandat în toate stările care necesită un aport sporit de vitamine, în perioadele de efort fizic sau intelectual intens, în perioadele de creștere, în convalescenţă, dar și în caz de oboseală excesivă, senzaţia de lipsă de energie, lipsa apetitului alimentar.Farmacia Familiei

Luând în considerare faptul că locuim într-o zonă endemică cu deficit de iod, recomandăm administrarea cu scop profilactic de Iodomarin 100, mai ales la copii. Iodul este un microelement esențial, fără de care este imposibilă funcționarea normală a glandei tiroide și dezvoltarea organismului.

AscolecitinăCopilMama și copilulOmega 3ScoalaSuplimente alimentare