Tenul gras arată bine cu Ivatherm

Tot mai mulţi adulţi suferă de acnee, episoade scurte şi enervante ori mai lungi şi de-a dreptul depresive. Dincolo de adolescenţă, prelungirea perioadelor în care faţa ne explodează în coşuri, iritaţii şi descuamări ce urmează tratamentelor agresive ale acneei reprezintă un element serios de stres. Culmea, acneea la adulţi este legată chiar de stres, deoarece stresul perturbă echilibrul hormonal al organismului. Vrei să scapi de acnee (n-ai avut-o nici măcar în adolescenţă, ce-o fi cu ea tocmai acum?!), eliberează-te de tensiune şi stres! Pentru efecte imediate şi de durată, fă mişcare fizică, înot, plimbări în aer liber.

Am ales, pentru astăzi, crema pentru tratament, cea care însoțește tratamentul medicamentos împotriva acneei, dar și remediul la îndemână, cu eficiență rapidă pentru situații de urgență, cum ar fi un coș rebel apărut înainte de ziua cea mare (oricare ar fi ea). De la primul semn de roșeață și durere la apăsare, care anunță o explozie în locul acela în zilele ce vor urma, aplică o picătură de IVAPUR A.I. Akne-Syt, iar coșul va încremeni în proiect, ca să zic așa…adică evoluția lui se va stopa exact în acel punct și, de la o zi la alta, se va retrage și se va estompa sub ochii tăi.

Akne-Syt este un gel-crema ce actioneaza ca o masca, avand efect de usor peeling si actiune profunda asupra imperfectiunilor severe. In compozitia sa se regasesc o multitudine de ingrediente care duc la reducerea secretiei de sebum si chiar la eliminarea rapida a cosurilor. Ar fi cam primul gest de salvare pe care îl poți face și , cu cât începi aplicarea mai repede, pe inflamație sau inflamații, cu atât ele vor dispărea mai repede. Nu mai este indicat să încerci să scoți comedonul, oricum nu vei mai avea ce  scoate, dar prin stoarcere vei infecta cu siguranță pielea.

AcneeCosmeticăIvapurIvathermTen