Te răsplătim pentru fidelitate cu cadouri garantate

E plăcut când te poți bucura de produsele tale preferate de îngrijire la un preț mai special ;), noi îți oferim mai mult: pe lângă produsele deja la promoție, îți oferim și un cadou, pentru că micile plăceri ne fac viața mai frumoasă.

La procurarea oricăror produse în Farmacia Familiei, în valoare de minim 200 lei, primești un cadou garantat la ieșire.

Îți mulțumim pentru cumpărăturile în filialele noastre și că ești parte din marea noastră familie  – Farmacia Familiei!

Durata campanie: 15.07-15.08.2021.


Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 195 de farmacii, 85 saloane de optică și cabinete oftalmologice reunite sub brandul „Optica Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, „Crevil”, „FeelFree”, „Kueshi”, “Revalid”, "Lirene", "Ducray", "NanoDerma", "Klorane", "Elancyl", și suplimente premium "Bitonic", etc.

AlkmeneBiodermaBioderma vichyChiccoDucray