Protejează-ți vederea într-o lume digitală!

Telefoane inteligente, tablete și sistemele GPS, au devenit o parte din viața de zi cu zi cu un număr extrem de mare de utilizatori. Utilizarea frecventă a dispozitivelor digitale mobile reprezintă o provocare pentru ochiul uman.

Privind regulat ecranele digitale, vederea se schimbă repetat de la depărtare la apropiere și înapoi. Acest lucru este foarte solicitant pentru ochiul uman și are ca urmare ochi obosiți sau uscați, lăcrimarea ochilor, vedere încețoșată, durere a musculaturii gâtului și dureri de cap.

În ce mod vă ajută ochelarii pentru calculator?

  • Filtrează lumina albastră nocivă emisă de dispozitivele digitale
  • Previne oboseala oculară și durerile de cap asociate
  • Oferă un contrast vizual îmbunătățit
  • Claritate și profunzime a câmpului vizual
  • Efect antistatic
  • Efect hidrofob

De unde se pot cumpăra ochelarii cu lentile pentru calculator?

Optica familiei, zeiss, hoya

Este extrem de important să cumpărați ochelari doar din magazine Optica specializate cu experiența vastă în lentile de vedere. Nu cumpărați niciodată ochelari de vedere din magazine nespecializate în optica medicală, magazine online etc.

Vă puteți programa la o consultație într-unul din cabinetele noastre, unde puteți afla care sunt cele mai bune lentile, potrivite nevoilor dumneavoastră oculare. Vă așteptăm!

Optica Familiei (Farmacia Familiei) oferă o gamă variată de lentile calitative HOYA și ZEISS tocmai pentru a preveni problemele cauzate de ecranele digitale, acum cu REDUCERE -20%!

*Verificați detalii despre oferta în Optica Familiei (Farmacia Familiei).

Blue controlHoya blue controlOpticaOptica familieiZeiss