ProFecund pentru femei – ca să rămâi însărcinată ușor

ProFecund pentru femei – ca să rămâi însărcinată ușor

Pregătirea pentru sarcină durează mai mult, dar poate avea într-un final rezultate frumoase. De aceea, sfatul nostru este să urmezi o cură de 3 luni cu produsele ProFecund pentru femei. ProFecund stimulează fertilitatea femeilor și asigură acidul folic încă din perioada preconcepțională.

Organismul tău se supune zilnic situațiilor de stres acasă, la serviciu, în transportul public. Mai mult decât atât inhibezi doze mari de toxine, te expui la radiații, ai un mod de viață sedentar, nu te alimentezi sănătos și lista poate continua. De aceea, organismul are de suferit, iar ca rezultat poți avea probleme cauzate de infertilitate.

Cuplurile care își doresc un copil caută de obicei sfaturi despre ce pot face pentru a-și maximiza șansele. Pentru a ajuta la obținerea unei sarcini într-un timp mai scurt, precum și pentru a favoriza o sarcină sănătoasă, o naștere ușoară și un copil sănătos este recomandat un tratament pe o perioadă de 3 luni cu suplimentele ProFecund pentru femei.

Suplimentele ProFecund sunt necesare, deoarece chiar și cea mai bună dietă nu conține toate substanțele nutritive de care ai nevoie pentru a-ți oferi cea mai bună șansă de a rămâne însărcinată. Astfel, ProFecund are numeroase beneficii pentru femei: reglează ciclul menstrual, stimulează ovulația, crescând astfel probabilitatea sarcinii; stimulează dorința; îmbunătățeste dinamica intimă a cuplului și reface echilibrul.

Totodată, nu uita să susții partenerul, să îl încurajezi și să mizați pe înțelegerea și sprijinul fiecăruia pentru a menține un echilibru emoțional favorabil pentru a concepe copilașul mult dorit.

Începe acum cura de 3 luni de stimulare a fertilității cu ProFecund pentru femei. Suplimentul este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei. Pentru mai multe detalii, puteți apela la InfoLine (022) 780 780.

ProFecund - pentru bărbații care își doresc copii

Multe cupluri se confruntă cu probleme de infertilitate. Abilitatea unui cuplu de a concepe un copil depinde de fertilitatea ambilor parteneri, însă uneori cauza poate fi găsită anume la bărbați. Știți de ce? Pentru că este foarte important ca și bărbații să fie la fel de pregătiți precum femeile.

Două treimi dintre cuplurile care nu pot avea copii sunt afectate de infertilitatea partenerului. Așadar, apare întrebarea ce trebuie să faci înainte de a concepe un copil? Noi îți recomandăm tratament pentru fertilitate cu suplimentele ProFecund B pentru bărbați. ProFecund B constituie un tratament foarte eficient, dovadă fiind multe cupluri cărora le-a reușit să obțină un rezultat pozitiv la testul de sarcină.

ProFecund B este un supliment care stimulează fertilitatea masculină și sprijină funcția de reproducere la bărbați. Acesta ameliorează problemele de fertilitate masculină; sporește producția de lichid seminal; mărește rezistența la stresul fizic și mental, factor esențial pentru menținerea în bune condiții a capacității reproductive. Totodată, suplimentul îmbunătățește dinamica și performanța intimă la bărbați.

Bărbaților care vor să-şi mărească şansele de a deveni taţi, le recomandăm să urmeze un tratament de minim 3 luni de zile (sau conform recomandării medicului specialist). Produsele Profecund B sunt eficiente în echilibrarea hormonilor, precum și în îmbunătățirea stării generale de sănătate, care sunt atât de vitale pentru concepție. Dacă te-ai hotărât să concepi un copil, începe acum o cura de tratament cu ProFecund B pentru a obține cât mai curând un rezultat pozitiv la testul de sarcină.

Suplimentul este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei. Pentru mai multe detalii, puteți apela la InfoLine (022) 780 780.

ProfecundProfecund bSarcinaSuplimente