Am deschis noul „Outlet OPTICA”

Farmacia Familiei vine cu noutăți bune. Am deschis noul „Outlet OPTICA”, care cuprinde un sortiment larg de ochelari de branduri de top la nivel internațional.

„Outlet OPTICA” pune la dispoziția ta o selecție specială de branduri celebre la prețuri outlet. Acolo vei putea găsi reduceri imbatabile la branduri, precum: GUCCI, SOVER, BURBERRY, POLAR GLARE, GUESS, OPAL, AVANGLION, PRADA, și altele. Conceptul de Outlet este creat pentru a-ți oferi posibilitatea să achiziționezi ochelari de brand cu prețuri mai mult decât decente cu până la 70% reduceri.

La „Outlet OPTICA”, Farmacia Familiei, poți descoperi ochelari comozi și cu design deosebit. Consultanții noștri sunt la dispoziția ta ca să îți ofere consultații privind varietatea largă de ochelari de soare. Deasemenea, te pot ajuta să alegi ochelarii care să respecte forma feței și să fie în trend. Iar alegerea lentilelor potrivite o poți face cu ajutorul oftalmologului nostru, care activează în zilele impare ale săptămânii de la 15:30 – 17:30.

Bucură-te de primăvară cu o nouă pereche de ochelari de soare! Te așteptăm cu mare drag la „Outlet Optica” Farmacia Familiei. Optica activează de LUNI până VINERI, cu program de lucru de la 09:00 la 18:00. Pentru informații suplimentare sună la Infoline 022 780 780.

OPTICA FAMILIEI

AvanglionDitaFrancois pintonGucciGuessJoopLentileOchelariOchelari de soareOpticaOptica familieiOutlet opticaPolarPolar glareRama ochelariSover