OPTICA FAMILIEI ADUCE CEL MAI ELEGANT BRAND DE OCHELARI DE SOARE - DAVIDOFF

Brandul DAVIDOFF reprezintă pasiune, plăcere şi bucurie pentru viaţă.

 Produsele DAVIDOFF se caracterizează prin aspectul elegant, design-ul remarcant şi prelucrarea deosebit de calitativă a materialelor folosite. Toate acestea duc la crearea unor modele exclusiviste de ochelari.

Calitatea extraordinară şi inspiraţia culeasă din surse aflate la nivel mondial se împletesc în capodopere elegante, făcând din brandul Davidoff unul dintre cele mai apreciate mărci de ochelari.

Sloganul legendarului brand DAVIDOFF este foarte elocvent: „Când știi ce meriți cu adevărat”. El corespunde spiritului mărcii elvețiene, care este un exemplu de înaltă calitate.

Totul a început cu livrarea trabucurilor cubaneze în Europa, în anii 60, dar un deceniu mai târziu, compania și-a schimbat proprietarul, ceea ce a făcut din DAVIDOFF un brand renumit la nivel mondial. Parfum, băuturi alcoolice, tutun, accesorii din piele și, bineînțeles, ochelari pentru vedere și soare - tot ceea ce este produs sub brandul DAVIDOFF are un gust și un caracter aparte. Ramele pentru ochelari sunt concepute pentru bărbații și femeile adulte, însă de multe ori tinerii aleg acest tip de ochelari pentru a oferi stilului de tineret frivol o greutate specială.

Adresele Optica Familiei (Farmacia Familiei) unde puteți găsi ochelari Davidoff:

Chisinau, bd. Stefan cel Mare 148
Balti, bd. Stefan cel Mare 74
Hincesti, str. Chisinaului 2A

DavidofOchelariOchelari de soareOptica familieiRama ochelari