Ochelarii de soare DITA – Perfecție cu până la 320 de pași de producție

DITA Eyewear – De la cei mai buni, pentru cei mai buni

Succesul Ochelarilor DITA nu este o coincidență, ci se bazează pe o bază solidă, pe baza unei prietenii pe viață. John Juniper și Jeff Solorio sunt chiar mai mult decât simpli prieteni. Își împărtășesc pasiunile, care includ fotografie, filmări și design. Interesele lor comune și aspirația de a face ceva în sine - în caz optimal mai bine decât ceilalți - rezultă, de asemenea, în activitatea lor comună.

Sub numele DITA, colegii din Los Angeles și-au fondat propriul brand, cu care au vrut pentru prima dată să ducă ochelarii de soare la un nou nivel. La cele mai memorabile și cele mai cunoscute accesorii vestimentare, au văzut o mulțime de potențial, care în opinia lor, nu a fost încă folosit de designeri și case de modă de top. Acest lucru a trebuit să se schimbe cu Ochelarii de soare DITA începând cu anul înființării, 1995.

Denumirea mărcii s-a bazat pe prenumele celebrei dansatoare burlesc Dita von Teese, cu care s-a stabilit o prietenie de zeci de ani. În zilele noastre, frumoasa Dita nu este numită doar după Brandul DITA, ci are chiar propriul brand DITA sub denumirea Dita von Teese Eyewear.

Se potrivesc perfect, deoarece filozofia mărcii accentuează frumusețea, estetica și eleganța. Doar ținerea unei perechi de ochelari Dita în mâini este o seducție de-a lungul vieții.

DITA nu e casa de comert Fashion, ci un creator specializat a ochelarilor ultra-lux. Ochelarii DITA sunt un amestec de măiestrie și artă care îți fac ochii să strălucească. Lentilele au tratamentul antireflex care reduc strălucirea pe parte din spate a lentilelor. Un strat suplimentar dur crește rezistența la zgârieturi și îmbunătățește curățarea și durabilitatea lentilelor.

Ca rezultat, cu ochelarii cu prescripție DITA, nu numai că puteți vedea bine, dar puteți fi și mândri! Cei care se bucură de ochelari DITA, simt literalmente, că meșterii producătorului de ochelari și-au perfecționat abilitățile de mai bine de 50 de ani.

DITA folosește unul dintre cele mai înalte grade Beta-Titanium, care este subțire, durabil și extrem de flexibil. Beta-Titanium este de 1/3 din greutatea oțelului. Proiectat cu piese care sunt demontabile și înlocuibile. DITA folosește balamale asamblate în loc de lipire pentru o longetivitate absolută.

Șlefuirea manuală și apoi lustruită pe o roată de lustruire specială, cadrele DITA sunt o adevărată experiență haptică pe care ai dori să o ai pe puntea nasului zi și noapte.

Pentru a economisi timpul dumneavoastră și a crea condiții confortabile de deservire, sunați acum consultantul dumneavoastră personal pentru a programa o sesiune personalizată sau direct la filiala Farmacia Familiei, bd. Ștefan cel Mare, 148Veronica Cocieru 068 262 294

OPTICA FAMILIEI (FARMACIA FAMILIEI) - distribuitor oficial și exclusiv al brand-ului DITA în Republica Moldova.

DitaOchelari de soareOptica familieiRame ochelari