„Omenie-n sărăcie„ - o nouă campanie socială inițiată de Farmacia Familiei.

Vă îndemnăm să ieșim din zona noastră de confort și să privim în jur. Alături de noi, la limita existenței umane, își duc viața oameni care au nevoie de ajutor. Oameni reali, cu istorii neregizate, pline de dramatism, cu nevoile, durerile, dar și cu micile lor bucurii, atât de rare, de altfel...

V-am obișnuit deja cu campaniile sociale în care ne implicăm pentru a sprijini și a ajuta acolo, unde este nevoie. Cu susținerea dumneavoastră, desigur, a partenerilor noștri fideli, sperăm să aducem o rază de speranță și în casele eroilor noștri, oameni cu demnitate, dar care se confruntă cu lipsuri, cu boli, cu dureri. Probabil, nu le vom putea schimba în totalitate viața, dar, implicându-ne, vom reuși, cel puțin, să le dăm un strop de fericire. Lucrurile mari se fac din lucruri mici.


Ianuarie 2018

Povestea Irinei nu ne-a lăsat indiferenți pe noi, echipa Farmacia Familiei.

Prin campania „Omenie-n sărăcie”, familia Ceban a primit în dar mobilierul necesar, încălțăminte și haine de iarnă, produse alimentare și de igienă. Adevărata surpriză a fost o mașină de cusut pentru Irina, cadou care a lăsat-o fără cuvinte.

Campania „Omenie-n sărăcie” continuă cu istorii direct din viață.


Decembrie 2017

O poveste emoționantă până la lacrimi …

Anatol Fetco, din Edineț, le este și mamă și tată celor trei fetițe minunate pe care le crește de unul singur. Se descurcă greu, dar nu plâng. În ochii lor se citește seninătate și demnitate. Iar darurile pe care Farmacia Familiei le-a adus în această familie au declanșat un vulcan de bucurii sincere, neprefăcute.

Omenie-n sărăcie. O poveste direct din viață


Noiembrie 2017

La Drochia, într-o căsuță tupilată printre copaci de nuc, trăiește o familie în care crește un copil special. Veronica are 12 ani, iar în fragedă copilărie a primit o diagnoză care a schimbat viața întregii familii radical.

Campania „Omenie-n sărăcie” continuă cu istorii direct din viață.

CaritateDonatieOmeniensaracie