Lentile MiYOSMART – modul inteligent de a trata miopia la copii

Cele mai inovatoare lentile pentru ochelari MiYOSMART pentru copii, deja sunt în Moldova!

Specialiștii Optica Familiei realizează managementul miopiei prin lentilele speciale nou lansate de brandul Hoya: MiYOSMART. Este vorba de o metodă non-invazivă adecvată pentru copii, sigură, ușor de utilizat, care contribuie la reducerea ratei de progresie a miopiei la copii și tineri.

𝗖𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗠𝗶𝗬𝗢𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧?

Sunt lentile oftalmice monofocale pentru controlul miopiei la copii ce beneficiază de tehnologia revoluționară D.I.M.S.

𝗖𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗮 𝗗.𝗜.𝗠.𝗦?

D.I.M.S sau Defocus Incorporated Multiple Segments, constă în câteva sute de mici segmente pe suprafața lentilei care corectează și tratează viciul de refracție, miopia. Utilizarea unei zone de focalizare și a unei zone de defocalizare, oferă o vedere clară și gestionează miopia simultan.

𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗠𝗶𝗬𝗢𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹 tău?

Lentilele MiYOSMART sunt foarte ușor de folosit de către copii, ușor de adaptat și non-invazive. Eficacitatea lor este dovedită clinic și poate încetini progresia miopiei cu până la 60%.

Lentilele Miyosmart care sunt concepute pentru stilul de viață activ al copiilor, plus aceste lentile sunt prevăzute cu un tratament antireflex special, durabil și ușor de șters. Totodată, ochii sunt protejați de un material rezistent la impact și cu protecție UV.

Doar la Optica Familiei poți comanda lentile cu design special MiYOSMART pentru încetinirea progresiei miopiei.

Ca prim pas recomandăm o programare a copilul la o consultație oftalmologică.

Lentile miyosmartLentile pentru copiiOptica familiei