În sezonul fierbinte descoperă cele mai cool lentile de la HOYA: Fotocromatice, Colorate, Polarizate

Urmează sezonul fierbinte, deci e timpul să descoperi cele mai cool lentile de la HOYA: fotocromatice, colorate si polarizate, mai mult de atât la alegerea unui tip dintre aceste lentile, Optica Familiei îți oferă o ramă cadou.*

Lentilele Hoya sunt adăpostul ideal pentru ochi, de razele ultraviolete, și nu numai, un accesoriu esențial pentru a completa look-ul cu o notă de stil și personalitate. Există, de asemenea, mult spațiu pentru culori și contraste între lentile și rame care se distrează, adăugând o nоtă versatilă ținutei.

La Optica Familiei ai posibilitatea să alegi din gama vastă de modele capabile să satisfacă toate gusturile și nevoile:
Lentile fotocromatice - se închid la culoare rapid până la o nuanță atrăgătoare, asemănătoare unor lentile de soare categoria 3 și revin la starea inițială mai repede ca niciodată, asigurând o protecție UV de 100% indiferent de condițiile de luminozitate. Oferind confort vizual, indiferent de climat, anotimp sau stil de viață.

Lentile colorate - protecție solară, reducerea strălucirii și vederea cu contrast intens sunt importante pentru purtătorii activi în aer liber. Hoya Vision oferă o gamă de lentile colorate care reduc strălucirea și intensifică contrastul, chiar și în condiții meteorologice dificile. Cu zeci de opțiuni la dispoziție, nu există motive să sacrificați stilul în favoarea funcționalității.

Lentile polarizate - blochează eficient lumina reflectată și elimină lumina orbitoare. Totodată, ele îmbunătățesc contrastul și oferă o vedere mult mai confortabilă, chiar și în zilele extrem de însorite. Acestea sunt disponibile pentru orice rețetă într-o gamă diversă de combinații.

Strălucirea soarelui cere ochelarii potriviți, iar ochii tăi au nevoie de protecția potrivită în diferite medii. Ești gаtа să descoperi mоdelele de lentile, de nerаtаt ale următorului sezon fierbinte?

Trebuie doar să vii și să alegi la Optica Familiei modelele de ochelari din fruntea tendințelor noului sezon!

*promoția are termeni și condiții. Aflați detalii în filialele Farmacia Familiei sau la telefon 061 047 047

Optica Familiei - distribuitor oficial Hoya în Moldova.

HoyaHoyamoldovaLentile colorateLentile fotocromaticeLentile polarizateOpticaOptica familiei