Ideale pentru copii: lentile de vedere rezistente ca o Țestoasă

Sănătatea ochilor este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și completă a copilului tău, iar alegerea ochelarilor pentru copii este o misiune foarte importantă.

Beneficiază de Reducerile verii și alege ochelarii cu lentile Hoya PNX Kids la Optica Familiei ce sunt potriviți pentru copilașii energici.

Lentilele pentru copii sunt practice și durabile la impact, cu toate acestea, sunt extrem de ușoare și subțiri, oferind un confort maxim la purtare. Sunt rezistente la apă, murdărie și praf. De asemenea, sunt ușor de curățat și extrem de rezistente la zgârieturi, în comparație cu cel mai durabil tratament antireflex de pe piață, în prezent. Pentru siguranța copiilor, protecție completă, blocând 100% din razele UV dăunătoare.

Lentilele Hoya PNX KIDS se potrivesc cu orice ramă și sunt disponibile într-o varietate de design-uri care corectează anumite vicii de refracție. Pentru un plus de confort și protecție, Optica Familiei îți pune la dispoziție o gamă largă de tratamente și culori.

Profită de oferta lunii iunie, REDUCERE 20%, pentru a comanda ochelari cu lentile monofocale HOYA PNX Kids + un card de garanție specială* ce atestă calitatea deosebită a acestor produse oferind siguranța alegerii corecte:

• 9 luni garanție pentru schimbare prematură a dioptriilor;

• 12 luni garanție anti-spargere;

• 24 – 36 luni garanție durabilitate antireflex.

O lentilă de vedere trebuie aleasă perfect, adaptată nevoilor specifice ale copilului, oferind vedere clară, protecție UV și confort la purtare.

Detalii în Farmacia Familiei, Optica Familiei sau la telefon 061 047 047

Lentile hoyaLentile pentru copiiLentile pnxOptica familieiReduceri optica