Detoxifierea, secretul sănătății și frumuseții

Detoxifierea organismului  este esențială într-o societate în care corpurile noastre sunt asaltate constant de diferite toxine pe care le asimilăm din alimentație și din mediul înconjurător.

Cum poți să-i oferi corpului șansa de a procesa și elimina rapid aceste toxine, pentru ca tu să te bucuri de energie și poftă de viață?

Corpul nostru este capabil să elimine singur toxinele din organism prin ficat, intestine, urină și transpirație. Există însă câteva substanțe chimice care nu pot fi eliminate la fel de ușor prin aceste procese: poluanți organici persistenți, ftalati, bisfenoli și metale grele. Acestea tind să se acumuleze pe perioade îndelungate, chiar și ani, în țesuturile grase sau în sânge.

Poți îmbunătăți procesul natural de eliminare a toxinelor din organism prin utilizarea unor suplimente naturale precum laxative, diuretice, hepatoprotectoare, vitamine, minerale și ceaiuri cu puternice proprietăți de detoxifiere. Prin acest proces, organele principale responsabile cu eliminarea reziduurilor din organism, ficatul și rinichii, își vor îndeplini funcțiile la capacitate maximă, va fi favorizată oxigenarea la nivel celular și, astfel, organismul se va bucura de un surplus de energie. Funcțiile sistemului imunitar vor fi mult îmbunătățite și organismul va căpăta rezistența în fața bolilor. Un alt mare beneficiu adus sănătății este reglarea tranzitului intestinal și curățarea colonului, aspecte care, implicit, favorizează și pierderea surplusului de kilograme. Totodată, stările depresive vor fi anihilate, calitatea somnului va crește surprinzător, iar pielea se va curăța și va căpătă un aspect luminos.

Experții Farmacia Familiei în colaborare cu Medicul Nutriționist, Dr. Sergiu Munteanu au conceput un produs, apreciat deja de foarte mulți clienți recunoscători - un set DETOX însoțit de un program alimentar detaliat și un regim special pentru detoxifierea oganismului și aducerea lui în parametrii optimi de funcționare.

 detox box

DetoxDetox boxDetoxifiereEnergieRegim alimentarSistem imunitarToxine