Cum să ne alimentăm corect de Paști?

Orice post religios are rolul de a detoxifia organismul. În mare parte fiecare dintre noi mănâncă de toate câte puțin, fie: lactate, carne, ouă, legume, cereale, iar organismul nostru se îngrelează fără ca să ne dăm seama. De aceea, are nevoie de o cură de detoxifiere atât trupească cât și sufletească.

Se știe că lactatele, carnea și ouăle produc reziduuri acide după digestie. Ce sunt reziduurile acide? În momentul în care nu ne alimentăm corect organismul nostru ne dă de înțeles că avem un nivel crescut de aciditate, iar consecințele acesteia pot fi: lipsa de energie, de vitalitate, scăderea imunității și predispoziția spre diverse boli. În acest fel, posturile religioase dau posibilitatea organismului nostru de a lua o pauză și de a elimina în mod lent toxinele acumulate într-o lungă perioadă de timp.

Ținerea postului religios și renunțarea la regimul alimentar obișnuit este un pas greu de realizat. Însă, cei care găsesc suficientă motivație încurajează și pe ceilalți semeni o dată ce au constatat că se simt mai ușor, mai liberi, mai curați. Un astfel de regim alimentar armonizează organismul, îl eliberează de surplus și crește senzația de libertate.

După 8 săptămâni de post religios – Postul Paștelui, după ce fiecare din noi a luat o pauză binemeritată, iată că vine și Paștele cu mese copioase, bucate care mai de care și iau sistemul digestiv prin surprindere.

Noi trebuie să avem grijă ce mâncăm după Postul Paștelui și să nu cădem pradă tuturor poftelor, deoarece corpul nostru va avea instant o reacție negativă, va apărea senzația de greu la stomac, balonări, greață, vomă, crampe sau stări de leșin.

Pentru ca să evităm șocul fizic trebuie să nu mâncăm tot ce e pe masă, ci să ne limităm la 1 - 2 feluri de mâncare și să administrăm BiTONIC Terra Liver, un complex hepatoprotector PREMIUM cu extracte pure din plante, turmeric si piper negru care acționează ca detofixiant al ficatului după alcool, mese grase și regle. Totodată, suplimentele alimentare BiTONIC Terra Liver reglează digestia și pofta de mâncare, reducând indigestia și stările de balonare.

Dar, totuși cel mai bine ar fi și să micșorăm cantitățile de mâncare puse pe masa de sărbătoare, pentru că vorba ceea ochiul vede și cere.

Organismul are nevoie de câteva zile de adaptare pentru a se obișnui din nou cu lactatea, carnea și oăle. Putem să ne săturăm și din puține ingrediente în farfurie, în loc să le amestecăm și să ne simțim rău de sărbători.

Bitonic terra liverDetoxifiereFicatRegim alimentarSuplimente