Beneficiile apei de gură

Global White a dezvoltat o gamă de produse unice pentru îngrijirea orală, care au rolul de a completa igiena zilnică împiedicând dezvoltarea bacteriilor din cavitatea bucală și ajutând la păstrarea prospețimii respirației cât mai mult timp.

În cavitatea noastră bucală se găsesc peste 300 de specii de bacterii, care se hrănesc cu resturi alimentare, celule moarte și alte substanțe existente în gură. Ele produc un miros neplăcut, care pot duce la distrugerea dinților și la îmbolnăvirea gingiilor.

Așadar, o modalitate importantă de a lupta împotriva respirației neplăcut mirositoare constă în menținerea igienei bucale, fapt care va dimunua populația de bacterii. Acest lucru se face prin îndepărtarea cu regularitate a particulelor de alimente și a tartului de pe dinți.

Cum anume? Este important să-ți perii dinții după fiecare masă și înainte de culcare. Însă, periajul nu constituie singurul pas care trebuie intreprins, din motiv că există suprafețe ale dintelui la care e imposibil de ajuns cu o periuță de dinți. De aceea, este importantă folosirea complementară a unei ape de gură, care curăță zonele mai greu accesibile.

Cum se folosește corect o apă de gură?

Se recomandă folosirea apei de gură doar 1 minut după fiecare periaj dentar sau după fiecare masă pentru a îndepărta particulele de alimente.

Timpul minim pentru a face gargară este de 15 -30 de secunde. O perioadă mai scurtă nu va fi suficientă pentru a permite ingredientelor să atace bacteriile din interiorul cavității bucale, iar o perioadă mai lungă crește riscul de înghițire. După utilizare, apa de gură nu se clătește, nu se consumă alte băuturi sau alimente!

Cum să alegi apa de gură?

Apele de gură cu fluor și alcool nu sunt indicate copiilor sub 7 ani. O cantitate mai mare de clorhexidină poate da reacții alergice, pot apărea senzații de uscăciune a gurii, pierderea sau diminuarea temporară a gustului și favorizează apariția tartrului. Ai grijă la cantitatea de acool din continuțul apei de gură.

În procesul alegerii unei ape de gură potrivite se poate opta  nu doar pentru o respirație proaspătă, ci și pentru recuperarea și menținerea culorii naturale a dinților. În acest context poate fi folosită apa de gură Global White cu efect de albire.

La contactul cu cavitatea bucală se eliberează oxigen activ, care acționează nu doar pe suprafața smalțului, ci și în profunzime. Acțiunea principală vizează scindarea pigmenților care colorează smalțul, pentru a spori reflecția luminii. Pentru persoanele cu implante sau aparate dentare, Global White vine cu provocarea de a încerca o apă de gură antibacterială, care poate fi folosită și ca lichid pentru irigator.

Tu accepți provocarea noastră să ai grijă de dinții tăi? Prin zâmbetul tău, viața pare mai frumoasă.

 

 

Apa de guraGlobal whiteIngrijirea bucalaSănătateZambet