Cum alegem corect produsul igienic pentru persoane cu incontinență

Ce este incontinența urinară?

Este cunoscută și sub denumirea de slăbiciunea vezicii urinare. Se referă la o persoană care are dificultăți în controlul vezicii urinare. Aceasta cauzează pierderi involuntare de urină.

Asistența necesară persoanelor cu incontinență - scutece TENA Pants

Chiloții pentru incontinență, de unică folosință, de la TENA sunt delicați și confortabili pentru bărbați și femei, fiind eficienți atât pe durata zilei, cât și a nopții. Chiloții sunt proiectați pentru a fi purtați ca lenjeria intimă, elastică, pentru o viață de zi cu zi activă. Chiloții pentru incontinență, pentru adulți, sunt disponibili într-o gamă variată de mărimi pentru a se potrivi oricărui corp și oricărui nivel de scurgere urinară. Față de scutecele pentru adulți standard, chiloții pentru incontinență, de unică folosință, de la TENA sunt prevăzuți cu tehnologii avansate de reducere a umezelii pentru a asigura o piele uscată, protecţie împotriva scurgerilor nedorite și controlul mirosului.

  • Protecție sporită împotriva scurgerilor
  • Evitarea mirosului neplăcut
  • Protecție împotriva iritațiilor pielii
  • Somn liniștit

chiloti scutece pentru maturi

Pentru persoane care stau la pat recomandăm - Scutec tradițional pentru maturi TENA Slip. Scutecele TENA Slip pentru adulți sunt folosite pentru capacitatea lor maximă de protecție care conferă un grad înalt de siguranță si confort.

chiloti scutece pentru maturi

Cum alegem mărimea scutecului?

Marimea Scutece Marimea șoldurilor, cm
M 73 - 122
L 92 - 144
XL 120 - 160

 

Toată gama de produse Tena o puteți găsi în rețeaua Farmacia Familiei.

tena scutece maturi

IncontinentaScutece pentru maturiTena